Σάββατο , 23 Φεβρουάριος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανακοίνωση της παράταξης ΔΑΣ ΟΤΑ για τις εκλογές που έγιναν στο Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων,

Ανακοίνωση της παράταξης ΔΑΣ ΟΤΑ για τις εκλογές που έγιναν στο Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων,

Χωρίς τίτλοΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Σε ανακοίνωση της παράταξης ΔΑΣ ΟΤΑ για τις εκλογές που έγιναν στο Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων,αναφέρονται τα εξής:

Σε πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΔΑΣ ΟΤΑ (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) στις εκλογές που έγιναν εχθές στο Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων.

Ψήφισαν 569 ΕΔΡΕΣ
Λευκά – Άκυρα 16
ΔΑΣ ΟΤΑ (ΠΑΜΕ) 163 3
“Ενότητα” 154 3
Δυναμική Πρωτοβουλία Εργαζομένων 153 2
Αγωνιστικές Συσπειρώσεις 83 1

 

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους που με την ψήφο τους ανέδειξαν τη ΔΑΣ ΟΤΑ (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) σε πρώτη δύναμη στο Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που ξεπέρασαν τα εμπόδια και τους εκβιασμούς και μετέτρεψαν την οργή και την αγανάκτηση σε οργανωμένο αγώνα.

Σε όλους αυτούς που αναγνώρισαν τους αγώνες που κάνουν οι ταξικές δυνάμεις μέσα κι έξω από τα Δημαρχεία, δίπλα στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, στους υπόλοιπους εργάτες, στους άνεργους, στους κακοπληρωμένους εργαζόμενους της πόλης μας.

Η πρωτιά των ταξικών δυνάμεων έρχεται την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παζαρεύει το 4ο μνημόνιο για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων καλλιεργώντας ξανά το γνωστό παραμύθι της ανάπτυξης, από την οποία θα είναι τάχα ωφελημένοι όλοι και η πλουτοκρατία και ο λαός. Και εμείς οι εργαζόμενοι στην τοπική διοικηση, που είναι μηχανισμοί του κράτους, θα καλεσθούμε να εφαρμόσουμε νέες νομοθεσίες που θα κάνουν το “λογαριασμό” για τους εργαζόμενους να είναι βαρύς και ασήκωτος, όποτε κι αν το φέρουν. Μας καλούν να συνηθίσουμε στη φτώχεια, τη μετανάστευση των παιδιών μας, την ανεργία, την άθλια ζωή. Τα μέτρα που συζητούν, παρά τις αναβολές και τις δήθεν ασυμφωνίες, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αυταπάτες, για προσδοκίες και για ανοχή. Περιλαμβάνονται στο 3ο μνημόνιο που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και στηρίζει ο Λεβέντης.

Έχουμε τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε. Ανασυντάσσουμε το κίνημά μας, κάνουμε στην άκρη τους ανθρώπους της εργοδοσίας στο συνδικαλιστικό κίνημα!

Με την δύναμη που μας δώσατε, με την ευθύνη που μας βαραίνει πλέον καλούμε όλους τους συναδέλφους, να πάρουμε την υπόθεση της ζωής μας στα χέρια μας, να οργανώσουμε τον αγώνα μας και να παλέψουμε για τις σύγχρονες ανάγκες μας, τα δικαιώματά μας, που έρχονται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων. Να βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο με όσους βασανίζονται από την κυριαρχία των μονοπωλίων στις ζωές μας, Να δυναμώσει η κοινωνική συμμαχία!

Συμμετέχουμε όλοι στο συλλαλητήριο που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, την Παρασκευή 7 Απρίλη στις 7:00 το απόγευμα στο Δημαρχείο. «

Δείτε Επίσης

Η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιώργου Ζάψα, στην Π.Ε. Άρτας

Το «Κοινό των Ηπειρωτών» βρίσκεται σήμερα στην Άρτα για να παρουσιάσουμε τους πρώτους υποψηφίους που ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of