Παρασκευή , 20 Σεπτέμβριος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Αντιπροσωπεία των ΑΝ.ΕΛ στο Μνημείο Ιππικού,στο Μέτσοβο

Αντιπροσωπεία των ΑΝ.ΕΛ στο Μνημείο Ιππικού,στο Μέτσοβο

Χωρίς τίτλοWP_20151018_14_52_24_ProWP_20151018_12_53_05_Pro Σε ανακοίνωση της  Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Ιωαννίνων τονίζονται τα ακόλουθα:»Με την απαραίτητη τιμή και λαμπρότητα, παρόντων όλων των τοπικών αρχών της περιοχής, ολοκληρώθηκε σήμερα 18 Οκτωβρίου 2015 στο Μέτσοβο, η εκδήλωση – απόδοση φόρου τιμής στο Μνημείο Ιππικού, που ανεγέρθη υπέρ των ηρωϊκώς πεσόντων της Μεραρχίας Ιππικού κατά το έπος του 1940.

   Το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και τον Υπουργό και Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, εκπροσώπησε ο πρώην Βουλευτής Κοζάνης με τους ΑΝΕΛ Χάρης Κάτανας, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση συνοδευόμενος από κλιμάκιο πολιτευτών και μελών της Συντονιστικής Ιωαννίνων.
   Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Χ.Κάτανας παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Μέτσοβο, με βόλτα στην πόλη και γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν των επισήμων ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξ/κών Ιππικού- Τεθ/νων, που ήταν ο διοργανωτής της εκδήλωσης.»

Δείτε Επίσης

Προχωρούν τα έργα για το «Πάρκο Πολιτισμού» στο κάστρο- Δηλώσεις στο Δ/Ρ του Αντιδημάρχου έργων Γιώργου Αρλέτου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ιωαννίνων προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα στο πλαίσιο του «Πάρκου Πολιτισμού» ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of