Τρίτη , 19 Ιούνιος 2018
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιάννης Χατζής: «Η ΝΔ δεν επιλέγει την πόλωση αλλά τη συναίνεση και συνεργασία….»

Γιάννης Χατζής: «Η ΝΔ δεν επιλέγει την πόλωση αλλά τη συναίνεση και συνεργασία….»

10409076_1483474781910275_8850816869208941981_nΟ κ. Μεϊμαράκης θα επαναλάβει τη θέση του υπέρ της συνεννόησης και της συναίνεσης και στην αποψινή κεντρική συγκέντρωση στην Ομόνοια, με την οποία και κορυφώνεται η προεκλογική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας .Επιλέξαμε για λόγους συμβολικούς την πλατεία Ομονοίας όπου ο κ. Μεϊμαράκης θα απευθύνει προσκλητήριο προς το σύνολο των πολιτών που επιθυμούν την εδραίωση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας αλλά και την εμπέδωση πολιτικής και κυβερνητικής σταθερότητας με ορίζοντα 4ετίας. Λέμε όχι στο πολωτικό κλίμα…» δήλωσε ο πρώην Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και σύμβουλος του Βαγγέλη Μειμαράκη Γιάννης Χατζής μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη.
«Είμαι στο πλευρό του Μεϊμαράκη 30 χρόνια και ξέρω πως είναι ο ίδιος και τώρα που είναι Πρόεδρος . Είναι αληθινός, ψύχραιμος ήσυχος κι όχι εφησυχασμένος αλλά δεν αντέχει φτηνά επικοινωνιακά κολπάκια και το λέει…»

Ακούστε το ηχητικό…

Δείτε Επίσης

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΩΝ «ΑΝΕΛ» ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.

–Από Χάρης Δάφλος– Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου-Ιονίων νήσων Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ιωαννίνων Η Συντονιστική Επιτροπή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz