Κυριακή , 20 Αύγουστος 2017
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα /  «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»:Εν μέσω θερινών διακοπών ορίστηκε η συζήτηση για τη ΔΕΥΑΙ

 «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»:Εν μέσω θερινών διακοπών ορίστηκε η συζήτηση για τη ΔΕΥΑΙ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ , με αφορμή την ημερομηνία συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων για την ΔΕΥΑΙ  αναφέρονται τα εξής:

 

«Είκοσι πέντε μέρες έχουν περάσει από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Ιουνίου, όταν σύσσωμη η Αντιπολίτευση ζήτησε από την Δημοτική Αρχή, να διεξαχθεί μια ολοκληρωμένη συζήτηση για την ΔΕΥΑΙ. Σύμφωνα με όσα ορίζει ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου, η συζήτηση θα έπρεπε να γίνει εντός 6 ημερών αλλά λόγω της έκτασης και της σημασίας του θέματος, δόθηκε στη Δημοτική Αρχή προθεσμία ενός μηνός υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουμε στη διάθεσή μας απαντήσεις, σε συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία θέσαμε, τουλάχιστον δέκα ημέρες προ της συνεδρίασης για να τις μελετήσουμε.

Η Δημοτική Αρχή όχι μόνο φρόντισε να εξαντλήσει τις 30 ημέρες αλλά, με πρόσχημα κάποιον έλεγχο που γίνεται στη ΔΕΥΑΙ, πήρε και «παράταση» άλλων 7 ημερών ορίζοντας ως ημερομηνία συζήτησης του θέματος τη 19η Ιουλίου, δείχνοντας για άλλη μια φορά την απέχθειά της προς το δημοκρατικό διάλογο. Αντ’ αυτού διαβάζουμε στον τύπο μεγαλεπήβολες δηλώσεις για μείωση του τιμολογίου του νερού. Δεν θα εκπλαγούμε καθόλου αν η Δημοτική αρχή, άριστη στα επικοινωνιακά παιχνίδια, προσπαθήσει να υποβιβάσει την συζήτηση. Η επιλογή ημερομηνίας που ο κόσμος θα λείπει σε διακοπές ή σε καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στα χωριά του, μας λέει πολλά. Και βέβαια ως παράταξη την εγκαλούμε γι’ αυτό. Πάλι καλά που δεν μας κάλεσαν να συζητήσουμε για τη ΔΕΥΑΙ το Δεκαπενταύγουστο!»

 

 

Δείτε Επίσης

b_450_300_16777215_00_images_mouseia_mouseio_papagianni_exo

Αρχίζει το Σάββατο 19 Αυγούστου το 8ο Συμπόσιο Γλυπτικής στο Ελληνικό

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Το 8ο Συμπόσιο Γλυπτικής στο «Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεόδωρος Παπαγιάννης» διοργανώνει στο Ελληνικό ο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz