Τετάρτη , 18 Ιούλιος 2018
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ.Καραγιάννης(ΣΥΡΙΖΑ)-Το ζήτημα της ασφάλειας των ακριτικών περιοχών δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις

Γ.Καραγιάννης(ΣΥΡΙΖΑ)-Το ζήτημα της ασφάλειας των ακριτικών περιοχών δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις

Γιάννης Καραγιάννης_Ημερίδα στη Βήσσανη Πωγωνίου_1Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης παρευρέθηκε την Κυριακή, 13 Αυγούστου, στην ημερίδα με θέμα την ασφάλεια στο ακριτικό Πωγώνι, που διοργάνωσαν στη Βήσσανη Πωγωνίου η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου, ο Δήμος Πωγωνίου, η Τοπική Κοινότητα Βήσσανης, η Αδελφότητα Βησσανιωτών «Η Αρετή», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βήσσανης «ΑΒΕΛ» και η Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο κ. Γ.Καραγιάννης στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στο θέμα των θερμικών καμερών που θα ενισχύσουν το έργο της τοπικής αστυνομίας, μεταφέροντας τις διαβεβαιώσεις που έλαβε πρόσφατα από τον υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα και συνεχάρη την ΕΛ.ΑΣ. για την προσπάθεια που καταβάλει στο θέμα της ασφάλειας στις ακριτικές περιοχές, σημειώνοντας με έμφαση ότι το ζήτημα δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις.

Επισήμανε ακόμη ότι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Πωγωνίου θα πρέπει να εκμεταλλευτούν όλα τα προγράμματα και ειδικά το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής της περιοχής και την ανάδειξη των μοναδικών κτηνοτροφικών της προϊόντων.

«Η ανάπτυξη καθώς και η επιτάχυνση των διαδικασιών για είσοδο της Αλβανίας στην ΕΕ θα αποτελέσουν σημαντικούς παράγοντες σταθεροποίησης της ευρύτερης περιοχής» τόνισε στο κλείσιμο της τοποθέτησής του ο Γιάννης Καραγιάννης.


— 

Δείτε Επίσης

Χρηματοδότηση για αναστήλωση της Παρηγορήτισσας, φωτισμός, σήμανση και φύλαξη μνημείων τα αιτήματα του Δημάρχου Αρταίων προς την Υπ. Πολιτισμού

–Από Χάρης Δάφλος–  Στην εναρκτήρια εκδήλωση για την Πολιτιστική Διαδρομή Διασύνδεσης των Αρχαίων Θεάτρων της ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz