Τρίτη , 12 Νοέμβριος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ.Μοίρας (ΑΝ.ΕΛ) – Ισχυροποιητικός ,σταθερός παράγοντας..

Γ.Μοίρας (ΑΝ.ΕΛ) – Ισχυροποιητικός ,σταθερός παράγοντας..

images (1) Σε συνέντευξή του ο κ.Γιάννης Μοίρας Γενικός Γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ ,στην εκπομπή »ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος) είπε μεταξύ άλλων:
»Μέσα σ΄όλη αυτή την παραζάλη των εξελίξεων ,πριν τις 12 Ιουλίου,κατά τις 12 Ιουλίου και αμέσως μετά,που υπήρχε μια ρευστότητα στο πολιτικό τοπίο, υπήρχαν διαφοροποιήσεις , αντιπαραθέσεις εντός του κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ ,και ταυτόχρονα υπήρχε μια έκρηξη , μια κρίση οπορτουνισμού και ανευθυνότητας από την αξιωματική αντιπολίτευση ,αλλά και από την ελάσσονα αντιπολίτευση.Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την Κοινοβουλευτική Ομάδα των 13 βουλευτών έδειξαν μια στάση συμπαγή ,ενιαία αδιαίρετη. Αποδείχτηκαν ένας ισχυροποιητικός, σταθερός παράγοντας ούτως ώστε η αμαξοστοιχία της Ελλάδας να μην εκτροχιαστεί από τις ράγες και πάμε βάσει του σχεδίου Σόϊμπλε, αλλά και των εδώ »συνεργατών » του σε μια διπλή  χρεοκοπία, πράγμα το οποίο  θα σήμανε και μνημόνια και δραχμή και πείνα και υστέρηση..»

Ο κ. Γιάννης Μοίρας αναφέρθηκε στα »τρία καλά που έχει η συμφωνία χρηματοδότησης». Α) 11% λιγότερα πλεονάσματα το οποίο σημαίνει 20 δις λιγότερα μέτρα, Β)35 δις αναπτυξιακό πακέτο,Γ)στο θέμα του χρέους μετά από καιρό δεν υπάρχουν έωλες αναφορές ,αλλά αναλαμβάνονται πολιτικές δεσμεύσεις για μια λύση για να καταστεί βιώσιμο..

Μίλησε επίσης για τα μέτρα που έρχονται ,για το ψηφοδέλτιο στα Γιάννινα και την παρέμβαση των ΑΝ.ΕΛ για την κατεδάφιση της ορθοδόξου εκκλησίας στους Δρυμάδες Χειμάρρας..

Ακούστε την συνέντευξη..

Δείτε Επίσης

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δωρεάν διανομή 180 κάδων κομποστοποίησης κήπου για τους πολίτες από το Δήμο Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην διαχείριση των απορριμμάτων και στην προστασία του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of