Πέμπτη , 20 Ιούνιος 2019
Αρχική / Πολιτική / Γ.Στέφος:Η κυβερνητική πρόταση διαφοροποιείται από την πρόταση Γιούνκερ και εμπεριέχει και τη μείωση χρέους.

Γ.Στέφος:Η κυβερνητική πρόταση διαφοροποιείται από την πρόταση Γιούνκερ και εμπεριέχει και τη μείωση χρέους.

ΣΤΕΤην εκτίμηση ότι η πρόταση συμφωνίας με τους εταίρους θα ‘περάσει’ χωρίς να διαταραχθεί η κυβερνητική πλειοψηφία, διατύπωσε μιλώντας σήμερα στην εκπομπή ».ο,τι πεις εσύ»(Χ.Δάφλος) λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Κ.Ο., ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος.

Ο κ.  Γ.Στέφος πρόσθεσε ότι σίγουρα εμπεριέχονται σκληρά μέτρα αλλά είναι αναγκαίο να στηρίξει άμεσα  τη συμφωνία για να επανέλθει η χώρα σε κανονικούς ρυθμούς.

Ακόμα ο βουλευτής-Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι πράγματι υπάρχουν έμμεσες μειώσεις μισθών και συντάξεων αλλά είναι πολύ μικρές ,ενώ σχετικά με τις επικρίσεις που διατυπώνονται για το πώς διαχειρίζεται η κυβέρνηση το ‘όχι’ της περασμένης Κυριακής, ανέφερε ότι το ‘όχι’ ήταν για την πρόταση των θεσμών για να συμπληρώσει ότι η κυβερνητική πρόταση διαφοροποιείται από την πρόταση Γιούνκερ και εμπεριέχει και τη μείωση χρέους. Δείτε το βίντεοmake music movie

Δείτε Επίσης

Ορίζοντες Ηπείρου: «Η Περιφέρεια οφείλει να βοηθήσει τους αγρότες της Άρτας τώρα»

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» αναφέρονται τα εξής: Ο Σπύρος Ριζόπουλος, εκλεγμένος επικεφαλής των ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of