Τετάρτη , 26 Ιούνιος 2019
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δήλωση Αντιδημάρχου Β. Μέγα, για τις μειονεκτικές περιοχές του Δήμου  Ιωαννιτών

Δήλωση Αντιδημάρχου Β. Μέγα, για τις μειονεκτικές περιοχές του Δήμου  Ιωαννιτών

Η αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Υπαίθρου Πρωτογενούς Τομέα & Προστασίας Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων του Δήμου Ιωαννιτών, Βάσω Μέγα, με αφορμή νέες εξελίξεις στο θέμα των μειονεκτικών περιοχών προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του Δήμου Ιωαννιτών αναμένεται ο οριστικός χάρτης των περιοχών με φυσικούς περιορισμούς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον οποίο ευελπιστούμε ότι θα συμπεριληφθούν και οι 21 κοινότητες του Δήμου Ιωαννιτών κάτι που, απρόσμενα, ισχύει ήδη για την Τ.Κ. Μπιζανίου.

Επισημαίνεται ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το ΥΠ.Α.Α.Τ. παρά τα επανειλημμένα γραπτά αιτήματά μας για τους λόγους που οι κοινότητες μας δεν είχαν εξ’ αρχής συμπεριληφθεί στις μειονεκτικές περιοχές.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Ιωαννιτών θα αναζητήσει προσεγγίσεις μέσω των οποίων θα επιτευχθεί η ένταξη των κοινοτήτων του ως μειονεκτικές και στη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Δείτε Επίσης

Μέτρα προφύλαξης από άγρια ζώα ιδιαιτέρως αρκούδας

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας λόγω της αυξημένης εποχικής δραστηριότητας των άγριων ζώων ιδιαιτέρως αρκούδας ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of