Παρασκευή , 18 Οκτώβριος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Διπλά «χρυσή» στο Ανήλιο μια νεαρή Γιαννιώτισσα αθλήτρια!

Διπλά «χρυσή» στο Ανήλιο μια νεαρή Γιαννιώτισσα αθλήτρια!

Νίκες για την Ουρανία – Μαρίνα Ντούσκου στο Πρωτάθλημα αλπικού σκι στο  Περιφερειακό Πρωτάθλημα αλπικού σκι Παμπαίδων – Παγκορασίδων Βόρειας Περιφέρειας διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου.

Στους αγώνες η νεαρή Γιαννιώτισσα αθλήτρια Ουρανία – Μαρίνα Ντούσκου του ΧΟΣ Γρεβενών κέρδισε, εκτός από δύο χρυσά μετάλλια και τις εντυπώσεις με τους εξαιρετικούς χρόνους και στα δύο αγωνίσματα της κατηγορίας των Παγκορασίδων. Δύο ασημένια, επίσης, κέρδισε η Δέσποινα Πραπαβέση (ΦΛΩ). Η Εριέττα Πετσινάρη και η Ζωή Ζιαμπάκα μοιράστηκαν τα χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα Combi και GS αντίστοιχα.

Η Ουρανία – Μαρίνα Ντούσκου είναι η πρώτη Γιαννιώτισσα που κερδίζει αγώνα Πρωταθλήματος αλπικού σκι συναγωνιζόμενη αθλήτριες σωματείων από την Θεσσαλονίκη, τη Νάουσα, τη Βέροια, τη Φλώρινα κ.α. με μεγάλη παράδοση στην χιονοδρομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ήταν η πρώτη της χρονιά στην κατηγορία Παγκορασίδων και ξεπέρασεεμπειρότερες αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας. Μάλιστα, στο αγώνισμα του GiandSlalomκατέγραψε χρόνο καλύτερο και από το αγόρι νικητή της κατηγορίας Παμπαίδων. Η Ουρανία ζει μόνιμα στα Γιάννενα, είναι μαθήτρια της πέμπτης τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων και εκτός από την χιονοδρομία ασχολείται με τον κλασσικό αθλητισμό ως αθλήτρια του ΑΓΣΙ Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

Συνέντευξη τύπου από τους εκπροσώπους της Ο.Ε. Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of