Τρίτη , 23 Ιούλιος 2019
Αρχική / Επικαιρότητα / «Εγκαινιάζουμε τα νέα Γιάννενα» – Τόνισε ο Θωμάς Μπέγκας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννενα»

«Εγκαινιάζουμε τα νέα Γιάννενα» – Τόνισε ο Θωμάς Μπέγκας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννενα»

Την ικανοποίησή του για το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα», στην συμβολή των οδών Ναπ. Ζέρβα και Πυρσινέλλα εξέφρασε στην αρχή της ομιλίας του ο δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος Θωμάς Μπέγκας, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων που συμμετέχουν στο κεντρικό ψηφοδέλτιο. Ο κ. Μπέγκας αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έπραξε σ’ όλους τους τομείς η παρούσα δημοτική αρχή δίνοντας έμφαση στην οικονομική εξυγίανση και την δυνατότητα ο δήμος να χρηματοδοτεί από ίδιους πόρους τα έργα που κατασκευάζονται. Έργα, κατέληξε ο Θωμάς Μπέγκας που αποτυπώνουν το όραμά μας για το μέλλον μιας βιώσιμης, ελκυστικής, ανοιχτής και λειτουργικής ευρωπαϊκής πόλης.

Ηχητικό Εδώ:

1o Μέρος:https://www.youtube.com/watch?v=3OW6xcYvECM&feature=youtu.be

2o Μέρος:https://www.youtube.com/watch?v=47GEsB3rWTc&feature=youtu.be

Δείτε Επίσης

Ο «Ίων» του Ευριπίδη στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης

Ο «Ίων» μετά μεγάλη επιτυχία που είχε  στην  Νέα Υόρκη και στο θέατρο Άλφα.Ιδέα, ολοκληρώνει ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of