Κυριακή , 24 Φεβρουάριος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με το νέο Γενικό Πρόξενο της Αλβανίας στα Ιωάννινα

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με το νέο Γενικό Πρόξενο της Αλβανίας στα Ιωάννινα

PR2Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας συναντήθηκε με το νέο Γενικό Πρόξενο της Αλβανίας στα Ιωάννινα κ. Pervin Gjikura την Πέμπτη 6/04/, στο Δημαρχείο.

Η εθιμοτυπική 1η συνάντηση γνωριμίας επιβεβαίωσε τις μέχρι τώρα καλές σχέσεις και συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και της Προξενικής αρχής της γείτονας χώρας και έθεσε τις βάσεις για την περαιτέρω συνεργασία και ανάπτυξη πάνω σε θέματα τουριστικού αντικειμένου, διασυνοριακών προγραμμάτων , κοινωνικο-οικονομικών σχέσεων και υποδομών.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, αφού συνεχάρη αρχικά το νέο Πρόξενο για την ανάληψη των καθηκόντων του, τον ενημέρωσε για τη συνεργασία που έχει ξεκινήσει και συνεχίζει ο Δήμος Ιωαννιτών με άλλους Δήμους της Αλβανίας καθώς και για τις συνεργασίες που υφίστανται μεταξύ των δύο περιοχών σε θέματα κυρίως τουρισμού, δικτύων και προγραμμάτων. Ζήτησε να υπάρξει μια πιο στενή συνεργασία στο επόμενο διάστημα μεταξύ των εξειδικευμένων συνεργατών του και του ιδίου ώστε να σχεδιαστεί μια κοινή πορεία και στόχευση πάνω σε τέτοιου είδους σημαντικά θέματα.

Ο νέος Πρόξενος από πλευράς του δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την μέχρι τώρα σημαντική και αγαστή συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο Ιωαννιτών και ιδιαίτερα πρόθυμος να συνεργαστεί προσωπικά ακόμα περισσότερο και πιο στενά ώστε η συνεργασία αυτή να αναπτυχθεί σε μεγαλύτερο βαθμό και σε περισσότερα αντικείμενα κοινής αποδοχής και αμοιβαίου οφέλους για τις δύο κοινωνίες.

 

Δείτε Επίσης

Η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιώργου Ζάψα, στην Π.Ε. Άρτας

Το «Κοινό των Ηπειρωτών» βρίσκεται σήμερα στην Άρτα για να παρουσιάσουμε τους πρώτους υποψηφίους που ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of