Σάββατο , 19 Οκτώβριος 2019
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

images

 

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών. στις συνοικίες και στις πλατείες της πόλης μας.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, και ώρα 9 μ.μ., στη Δροσιά, στην αυλή του 19ου Δημοτικού Σχολείου, η Φιλαρμονική του Δήμου ερμηνεύει ελληνική και ξένη ορχηστρική μουσική. Θα παρουσιαστούν έργα παλαιότερων και σύγχρονων συνθετών.

Την ίδια συναυλία με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών θα πραγματοποιήσει η Φιλαρμονική μας στις 25 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ., στους πεζοδρόμους των οδών Μιχ. Αγγέλου και Μ. Μπότσαρη, την 1 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ., στην αυλή του 5ου Δημοτικού Σχολείου, στην Καραβατιά, στις 8 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ., στα Πλατανάκια της Καλούτσιανης, και στις 9 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ, στη Λούτσα.

 Στις 15 Ιουλίου 2015 και ώρα 9 μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει στην πλατεία του Περάματος ένα αφιέρωμα στην ποίηση στο ελληνικό τραγούδι. Μαζί με τους μουσικούς της Φιλαρμονικής μας θα συμπράξουν οι ερμηνευτές: Δημήτρης Δημόπουλος, Εύη Γκόγκου, Όλγα Μπαλωμένου, Κωνσταντίνος Μαργώνης και Αχιλλέας Φρέστας.

 

Μουσική διεύθυνση – ενορχήστρωση: Δημήτρης Αμπατζής.

 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

 

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ. στα Γιάννενα για τις Ευρωεκλογές

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής για τις Ευρωεκλογές, την Πέμπτη 18/04/2019 ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of