Τρίτη , 23 Ιούλιος 2019
Αρχική / Τεχνολογία / Επίθεση ρομπότ σκούπας… σε γυναίκα

Επίθεση ρομπότ σκούπας… σε γυναίκα


Μία γυναίκα στην Κορέα χρησιμοποιούσε την σκούπα ρομπότ της, για να καθαρίσει το σπίτι της, αλλά δεν υπολόγισε σωστά, όταν αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να ξαπλώσει για ύπνο στο πάτωμα.

Η σκούπα «επιτέθηκε»…

 

στη γυναίκα, είτε γιατί έκρινε πως τα μαλλιά της ήθελαν λίγο καθάρισμα είτε γιατί επαναστάτησε για τις πολλές ώρες χρήσης και τράβηξε τα μαλλιά της.

Δεν χρειάστηκε πολύ, για να καταλάβει εκείνη τι είχε συμβεί και να ξυπνήσει, όμως μην μπορώντας να ξεμπλεχτεί, αναγκάστηκε να καλέσει σε βοήθεια.

Η κορεάτικη εφημερίδα Kyunghyang Shinmun δημοσίευσε το περίεργο συμβάν, λέγοντας πως η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει χωρίς να τραυματιστεί, ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν σκοπεύει να κρατήσει τη σκούπα.

Πηγή: Mirror

Δείτε Επίσης

Σ.Καλογιάννης( πρώην αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών )-Οι βάσεις του έργου τέθηκαν την περίοδο 2004 – 2009, επί Κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή.Η αλήθεια επλήγη βαρύτατα κατά τις χθεσινές ομιλίες του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υποδομών

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)- Από το γραφείο του Σ.Καλογιάννη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Σχετικά με τα χθεσινά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of