Σάββατο , 23 Ιούνιος 2018
Αρχική / Επικαιρότητα / Επιστολή του δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ προς τον νέο Υπουργό Πολιτισμού για την αναστήλωση του Γεφυριού της Πλάκας

Επιστολή του δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ προς τον νέο Υπουργό Πολιτισμού για την αναστήλωση του Γεφυριού της Πλάκας

sentelesΜε επιστολή του προς τον νέο Υπουργό Πολιτισμού κ. Α. Μπαλτά ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές αναφέρεται στην υπόθεση της αναστήλωσης του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας και ζητά η νέα ηγεσία του Υπουργείου να τη θέσει σε πρώτη προτεραιότητα.

Η επιστολή του Δημάρχου:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Θέλω να σας συγχαρώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνετε.

Σας είναι σίγουρα γνωστό ότι από τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου είχαμε το τραγικό συμβάν της κατάρρευσης του Ιστορικού Γεφυριού της Πλάκας, μέχρι και σήμερα έχει δρομολογηθεί μια τεράστια προσπάθεια για την αναστήλωση του γεφυριού.

Πρωτοπόροι στην προσπάθεια αυτή είναι το Υπουργείο Πολιτισμού, το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, η Περιφέρεια Ηπείρου ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και τοπικοί φορείς. Μεταξύ των παραπάνω φορέων έχει υπογραφεί σχετική προγραμματική Σύμβαση, στην οποία περιγράφονται οι δράσεις που θα αναληφθούν και ο ρόλος κάθε φορέα, ώστε, σύμφωνα με το συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της αναστήλωσης.

Είμαι βέβαιος ότι και εσείς, όπως και ο προκάτοχός σας Υπουργός κ. Ν. Ξυδάκης, θα θέσετε την προσπάθεια αυτή σε πρώτη προτεραιότητα.

Με εξαιρετική τιμή

Ιωάννης Α. Σεντελές

 

Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων

Δείτε Επίσης

Π.Καπαρουδάκης: Μαζί αποδοκιμάζαμε στο παρελθόν με τον Πάνο Καμμένο

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)– «Είμαι ένας από αυτούς που μιλούσαν με τον Πάνο Καμμένο και του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz