Σάββατο , 24 Μάρτιος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Η Β.Γαρδίκου στον Ε.Ε.Σ

Η Β.Γαρδίκου στον Ε.Ε.Σ

Ε.Ε.Σ.

Την εθελοντική, διαχρονική, αλληλέγγυα προσφορά, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ανέδειξε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη στο Νομό Ιωαννίνων, Βανέσσα Γαρδίκου, με την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο τοπικό τμήμα.
Η Β. Γαρδίκου ενημερώθηκε από τον αργηγό του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών κ. Κώστα Τσάγκα, για τις δράσεις αλλά και για τις ανάγκες του τμήματος, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ του μετέφερε τις προσωπικές της εμπειρίες από την Κω, όπου βρέθηκε πρόσφατα, εκεί όπου ο Ερυθρός Σταυρός, στάθηκε και συνεχίζει να είναι αλληλέγγυος στην ανθρωπιστική κρίση των προσφύγων της Μέσης Ανατολής.
Εν συνεχεία, ως εθελόντρια και η ίδια, εδώ και 10 χρόνια, στο Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να συγχαρεί τους συναδέλφους της, για το πολύτιμο κοινωνικό έργο που προσφέρουν στη Γιαννιώτικη κοινωνία, μέσα σε μια περίοδο έντονης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Δείτε Επίσης

Καταγγελία της Eνωτικής Αριστερής Παρέμβασης (ΠΓΝΙ)-«Συνέλευση παρωδία, ξαφνικοί έρωτες ΠΑΜΕ και ΔΑΚΕ»

  Από;Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Σε «Γενική Συνέλευση παρωδία» και σε «ξαφνικούς έρωτες του ΠΑΜΕ με την ΔΑΚΕ» ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz