Πέμπτη , 19 Ιούλιος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / «Η χαρά του δημιουργικού παιχνιδιού », για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Σταυράκι

«Η χαρά του δημιουργικού παιχνιδιού », για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Σταυράκι

DSC09834Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Η ενορία Σταυρακίου, συνεχίζοντας και φέτος το θεσμό των «Θερινών Δημιουργικών Δραστηριοτήτων για παιδιά», διοργανώνει εκδήλωση λήξης την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στις 6:00 το απόγευμα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Σταυράκι.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού τα παιδιά είχαν την ευκαιρία, με την καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών, να παίξουν – να ασχοληθούν με πλήθος δημιουργικών και ευχάριστων δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών – να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες και να μάθουν παίζοντας!

Τα παιδιά, στην εκδήλωση λήξης αυτού του προγράμματος, θα συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό παραμύθι, θα παίξουν παιχνίδια, θα διαγωνιστούν σε δραστηριότητες δεξιοτεχνίας και ικανοτήτων, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν και θα προσπαθήσουν να «βάλουν» στο παιχνίδι τους και όλους εμάς τους μεγάλους για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μπουφές με γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Στην πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής αναφέρονται τα εξής:»Σας καλούμε όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, να έρθετε κοντά μας και να συμμετέχετε σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή που σηματοδοτεί τη λήξη των Θερινών Δραστηριοτήτων της ενορίας μας και την απαρχή του νέου εκκλησιαστικού έτους!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • Τους συντονιστές του προγράμματος
  • Τις εθελόντριες και τους εθελοντές της εκδήλωσης
  • Τους χορηγούς της εκδήλωσης»

Δείτε Επίσης

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας οι εκδηλώσεις στην μαρτυρική Μουσιωτίτσα

–Από Χάρης Δάφλος– Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις μνήμης και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz