Πέμπτη , 20 Ιούνιος 2019
Αρχική / Πολιτισμός / Καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων

1914705_178574012596_7534088_n

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων         έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι του 2015 τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

  1. ΣΤ΄ Ειδική Σύσκεψη (ετήσια συνάντηση) των Υπευθύνων και των μελών των Ομάδων Έρευνας (ΟΕ) της Ι.Λ.Ε.Τ., που θα γίνει στις 31 Ιουλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00’ π.μ., στους Κτιστάδες, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κτιστάδων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων. Στη συνάντηση αυτή θα αξιολογηθεί η μέχρι τώρα πορεία των Ο.Ε. και θα συζητηθούν προβλήματα, δυσκολίες και η προοπτική της πορείας του όλου έργου. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των μελών των Ομάδων Έρευνας και η απονομή τιμητικού διπλώματος.
  2. Διοργάνωση ημερίδας αφιερωμένης στην προσωπικότητα και το έργο του συμπατριώτη μας ποιητή Γιώργου Κοτζιούλα, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00’ π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πλατανούσας (γενέτειρας του ποιητή).
  3. Στις 2 Αυγούστου έτους 2015 και ημέρα Κυριακή, στην Πράμαντα και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βορείων Τζουμέρκων:

α)  Ώρα 10.00’ π.μ. θα συγκληθεί Ειδική Γενική Συνέλευση (Καταστατική) για την τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας.

β) Ώρα 12.00’ π.μ.  θα γίνει η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ι.Λ.Ε.Τ.

Προσκαλούμε θερμά και εγκάρδια τα μέλη της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων και όλους τους Τζουμερκιώτες και φίλους της Εταιρείας (Ι.Λ.Ε.Τ.) να τιμήσουν με την παρουσία τους  τις παραπάνω εκδηλώσεις._

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Δείτε Επίσης

5οΦεστιβάλ θερινού Κινηματογράφου – 5th Ioannina Open Air Film Festival

Για πέμπτη συνεχή χρονιά το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, Ioannina ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of