Δευτέρα , 19 Νοέμβριος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Κ.Τασούλας(ΝΔ): Η νέα εποχή που ξεκινάει για την παράταξή μας πρέπει να γίνει και νέα εποχή, πιο αισιόδοξη, για τη χώρα»

Κ.Τασούλας(ΝΔ): Η νέα εποχή που ξεκινάει για την παράταξή μας πρέπει να γίνει και νέα εποχή, πιο αισιόδοξη, για τη χώρα»

images (2)Από:Γιώργος Γκόντζος

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ.Κώστας Τασούλας με αφορμή την ανάδειξη νέου Προέδρου της Ν.Δ. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ΝΔ έχει από σήμερα νέο Πρόεδρο που τον ανέδειξε με την ψήφο του ο κόσμος της.

Την ίδια στιγμή η χώρα και ο ελληνικός λαός έχουν ανάγκη να νοιώσουν πως υπάρχει μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση στη σημερινή θλιβερή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ΝΔ μπορεί και οφείλει να γίνει πολύ σύντομα στα μάτια αυτού του λαού ο πολιτικός εκείνος φορέας που θα επωμισθεί την έξοδο από την κρίση και τη χάραξη μιας νέας ευρωπαϊκής αναπτυξιακής πορείας.

Όπως είπαν και οι υποψήφιοι Πρόεδροι του κόμματος σήμερα δεν υπάρχουν νικητές ή νικημένοι.  Νοιώθω ωστόσο υποχρέωση, αφού συγχαρώ το νέο Πρόεδρο κ.Κυριάκο Μητσοτάκη και του ευχηθώ κάθε επιτυχία, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και εθελοντές της ΝΔ που πλαισίωσαν τοπικά τη ΝΕΦΕ και συνέβαλαν στη διεξαγωγή των ψηφοφοριών.

Η νέα εποχή που ξεκινάει για την παράταξή μας πρέπει να γίνει και νέα εποχή, πιο αισιόδοξη, για τη χώρα».

 

Δείτε Επίσης

Στην τελική ευθεία το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ «για την επιλογή επικεφαλής ψηφοδελτίου που θα ηγηθεί της προσπάθειας της κεντροαριστεράς» στην Περιφέρεια Ηπείρου

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  Το Περιφερειακό Γραφείο Ηπείρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 3/9/2018 στα Ιωάννινα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of