Σάββατο , 23 Φεβρουάριος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μανώλης Κεφαλογιάννης (ΝΔ): «Τις απαντήσεις για το πλεόνασμα, τις δίνει ο Αλέξης Τσίπρας με την… ψεύτικη προεκλογική του ομιλία του 2014 από τα Γιάννενα…»

Μανώλης Κεφαλογιάννης (ΝΔ): «Τις απαντήσεις για το πλεόνασμα, τις δίνει ο Αλέξης Τσίπρας με την… ψεύτικη προεκλογική του ομιλία του 2014 από τα Γιάννενα…»

fotomkwebΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄στα σημεία των καιρών΄΄ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ τόνισε πως το δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής επισημοποίησε την τριχοτόμηση της Τουρκίας. Και άνοιξε δυστυχώς τις πύλες αφενός στην αποσταθεροποίηση και στην ισλαμοποίηση της χώρας και αφετέρου στην απομάκρυνσή της από την Ευρώπη και το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Η χώρα μας επιθυμούσε και επιθυμεί μία σταθερή Τουρκία με δημοκρατικό και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Το ίδιο επιθυμεί και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στις εκλογές στην Γαλλία τονίζοντας πως ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα στην Ευρώπη μαζί με την οικονομική κρίση, το προσφυγικό-μεταναστευτικό και τα θέματα ασφάλειας είναι η άνοδος του λαϊκισμού.Αλλά για την άνοδο του λαϊκισμού στην Ευρώπη δεν είναι άμοιρη ευθυνών και η ίδια η Ευρώπη. Που με τις καθυστερήσεις της στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, με τα διστακτικά βήματα της, με το σαφές έλλειμμα ηγετών έδωσε χώρο στους ευρωφοβικούς. Στους πάσης φύσεως λαϊκιστές. Που χαϊδεύουν αυτιά. Που υπόσχονται στους πάντες τα πάντα. Σε όλους αυτούς, από όπου και αν προέρχονται είτε από τη ριζοσπαστική αριστερά είτε από την άκρα δεξιά, που έχουν έτοιμες «μαγικές λύσεις». Όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, οι Podemos στην Ισπανία, ο Φάρατζ στη Μεγάλη Βρετανία, ο Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλίας, ο Βίλντερς στην Ολλανδία και η Λεπέν στη Γαλλία.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιώργου Ζάψα, στην Π.Ε. Άρτας

Το «Κοινό των Ηπειρωτών» βρίσκεται σήμερα στην Άρτα για να παρουσιάσουμε τους πρώτους υποψηφίους που ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of