Κυριακή , 25 Αύγουστος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / Με στυλ «Βαρουφάκη» φωτογραφίζονται οι Επίτροποι της Κομισιόν

Με στυλ «Βαρουφάκη» φωτογραφίζονται οι Επίτροποι της Κομισιόν

«Όλοι οι άνδρες να βγάλουν τις γραβάτες τους» φώναξε ο Ολλανδός Επίτροπος.

euro_komision_4

Οι 28 Επίτροποι των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν στηθεί για την καθιερωμένη φωτογραφία μετά την συνεδρίαση στην Κομισιόν όταν ξαφνικά όλοι ξεσπούν σε γέλια. Ο λόγος; Το «αστείο» του Ολλανδού Επιτρόπου που άφηνε υπαινιγμούς για το στυλ του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ειδικότερα, ο Frans Timmermans, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Κομισιόν ακούγεται να λέει: «Για χάρη ενός κράτους-μέλους όλοι οι άντρες να βγάλουν τις γραβάτες τους». Για κάποια δευτερόλεπτα επικρατεί σιγή και στη συνέχεια οι Επίτροποι ξεσπούν σε γέλια. «Βγάλτε τα πουκάμισα έξω από τα παντελόνια» προσθέτει ο Timmermans.

Δίπλα του στέκεται ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ ο οποίος δε φαίνεται να διασκεδάζει και τόσο με το αστείο του Ολλανδού Επιτρόπου. Εμφανώς αμήχανος κάνει νόημα να τελειώσει η φωτογράφηση.

Ο Έλληνας Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, στέκεται πίσω και αριστερά από τον Timmermans, ωστόσο δε φαίνεται στο πλάνο κι έτσι η αντίδρασή του δεν είναι γνωστή.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Ο Κύπριος δημοσιογράφος Α.Μιχαηλίδης αναλύει τα αποτελέσματα των εκλογών

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—. Ανάλυση των αποτελεσμάτων των Κυπριακών εκλογών  παρουσίασε ο Αλέκος Μιχαηλίδης, δημοσιογράφος της Κυπριακής ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of