Τετάρτη , 13 Δεκέμβριος 2017
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Μια νέα επιχείρηση μπύρας ,ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων

Μια νέα επιχείρηση μπύρας ,ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων

HPIM2252[1]
Τα δύο από τα τρία μέλη της ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ο Α. Δόσης και η Κ.Ζώη
HPIM2251[1]
Απαστερίωτη ,αφιλτράριστη..
HPIM2250[1]
Σε λίγες μέρες στην κατανάλωση ,σε μπουκάλι 330 ml
HPIM2248[1]
Δεξαμενές παραγωγής
HPIM2247[1]
Δεξαμενές ζύμωσης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Γιώργος Γκόντζος– Μια νέα μπύρα πρόκειται σε λίγες μέρες να είναι στη διάθεση των καταναλωτών .Με «χρώμα» Γιαννιώτικο αφού η έδρα της επιχείρησης  -ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ-είναι στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων.Εκεί συνάντησα τα δύο από τα τρία μέλη της Εταιρείας ,τον Αθανάσιο Δόση και την Κασσιανή Ζώη (απουσίαζε ο Αλέξανδρος Ντάφλος).Με ξενάγησαν στον χώρο της επιχείρησης ,μίλησαν για το εγχείρημά τους( η αγορά θέλει κάτι διαφορετικό στην μπύρα) για την τεχνική παρασκευής της (επαναζύμωση στο μπουκάλι),για τα πλεονεκτήματα (απαστερίωτη ,αφιλτράριστη,χωρίς θερμική επεξεργασία ώστε να μην αφαιρούνται  άρωμα , γεύση, θρεπτικά στοιχεία) .Ακούστε τις δηλώσεις τους που μεταδόθηκαν στην εκπομπή  «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ο Αν.Λαυρέντζος(συγγραφέας),αναλύει πλευρές «στρατηγικών επιδιώξεων και ενδιάμεσων σκοπών» της Τουρκικής πολιτικής για τη Θράκη

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Την εκτίμησή του  ότι «η Τουρκία δεν βιάζεται να μεταβάλει τις συνθήκες στη Θράκη,με ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz