Παρασκευή , 20 Οκτώβριος 2017
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Μια νέα επιχείρηση μπύρας ,ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων

Μια νέα επιχείρηση μπύρας ,ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων

HPIM2252[1]
Τα δύο από τα τρία μέλη της ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ο Α. Δόσης και η Κ.Ζώη
HPIM2251[1]
Απαστερίωτη ,αφιλτράριστη..
HPIM2250[1]
Σε λίγες μέρες στην κατανάλωση ,σε μπουκάλι 330 ml
HPIM2248[1]
Δεξαμενές παραγωγής
HPIM2247[1]
Δεξαμενές ζύμωσης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Γιώργος Γκόντζος– Μια νέα μπύρα πρόκειται σε λίγες μέρες να είναι στη διάθεση των καταναλωτών .Με «χρώμα» Γιαννιώτικο αφού η έδρα της επιχείρησης  -ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ-είναι στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων.Εκεί συνάντησα τα δύο από τα τρία μέλη της Εταιρείας ,τον Αθανάσιο Δόση και την Κασσιανή Ζώη (απουσίαζε ο Αλέξανδρος Ντάφλος).Με ξενάγησαν στον χώρο της επιχείρησης ,μίλησαν για το εγχείρημά τους( η αγορά θέλει κάτι διαφορετικό στην μπύρα) για την τεχνική παρασκευής της (επαναζύμωση στο μπουκάλι),για τα πλεονεκτήματα (απαστερίωτη ,αφιλτράριστη,χωρίς θερμική επεξεργασία ώστε να μην αφαιρούνται  άρωμα , γεύση, θρεπτικά στοιχεία) .Ακούστε τις δηλώσεις τους που μεταδόθηκαν στην εκπομπή  «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

20.10.2017.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΧΡ. ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ 1

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ηπείρου με τον Υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη  

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Συνάντηση για την προετοιμασία του 5ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Γέφυρες Ανάπτυξης ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz