Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτική / Μ.Σπυράκη:Δεν υπάρχει στο τραπέζι ,τουλάχιστον γραπτά,η επαναφορά της συζήτησης για το χρέος.

Μ.Σπυράκη:Δεν υπάρχει στο τραπέζι ,τουλάχιστον γραπτά,η επαναφορά της συζήτησης για το χρέος.

photo_spyrakhΣε παρέμβαση στην εκπομπή »ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος) η ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μαρία Σπυράκη σημείωσε μεταξύ άλλων:»Με  πολύ μεγάλη καθυστέρηση η ελληνική κυβέρνηση έχει  στείλει ένα πρόγραμμα μέτρων το οποίο δεν διαφέρει πολύ σε βασικές γραμμές,από το προηγούμενο που είχε στείλει και το οποίο έχει στόχο να ξεκινήσει ξανά η διαδικασία για την επίτευξη συμφωνίας..»
».. Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει η διαδικασία ,δεν υπάρχουν αρνητικά σημάδια αυτή την ώρα ,δεν υπάρχει όμως στο τραπέζι ,τουλάχιστον γραπτά,αυτό το κρίσιμο σημείο γαι το οποίο υποτίθεται πως η κυβέρνηση ασκεί την μεγαλύτερη πίεση που είναι η επαναφορά της συζήτησης για  το χρέος .όπως είχε επιτευχθεί το Νοέμβριο του 2012..
»… Δεν τα μασάω τα λόγια μου..Ξεκαθάρισα ότι δεν ενστερνίζομαι το ύφος και τους τόνους του κ. Βέμπερ..Δεν με εκφράζει…Ωστόσο πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν την αλήθεια των άλλων.Ο κ. Βέμπερ εκφράζει μια πλειοψηφία στο ΕΛΚ ,δυστυχώς για την ελληνική θέση η πλειοψηφία αυτή βλέπει με αρνητικό πρόσημο ,δυστυχώς , τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα κινήθηκε τις τελευταίες βδομάδες..» Δείτε το βίντεο:make music movie

Δείτε Επίσης

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιωαννίνων και υποψηφίων της Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα στο ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» αναφέρονται τα εξής: «Σταθερά δίπλα στις δομές ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of