Δευτέρα , 18 Ιούνιος 2018
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ξεκίνησε η ΕΔΕ στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Ξεκίνησε η ΕΔΕ στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Το κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασε σήμερα ο Διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Κώστας Μάντζαρης, προκειμένου να αναφέρει την ύπαρξη απειλών που διατυπώνονται τόσο μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης όσο και τηλεφωνικά, και τα οποία αφορούν τη λειτουργία της Σχολής.
«Δυστυχώς, πολλά πράγματα έχουν διαστρεβλωθεί. Από την αρχή είπαμε πως πρέπει να περιμένουμε να εξελιχθεί η έρευνα και να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει και τότε να αποδοθούν ευθύνες σ’ όποιον φταίει. Αλλά μέχρι τότε καλό θα ήταν να υπάρχει μια ψυχραιμία απ’ όλους», ανέφερε ο κ. Μάντζαρης και έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει και σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς.
Επίσης σημείωσε πως «Από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης, όλα τα χειρίζεται η Αστυνομία. Εγώ, αν έπρεπε να ξέρω κάτι, θα έπρεπε κάποιος να με είχε ενημερώσει πριν την εξαφάνιση», τόνισε ο κ. Μάντζαρης
Στο μικροσκόπιο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ μπαίνουν, στο μεταξύ, οι καταγγελίες για φαινόμενα ενδοσχολικής βίας στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και από το μεσημέρι έφτασε στα Γιάννενα μία τριμελής επιτροπή με επικεφαλής τον νομικό σύμβουλο του ΕΛ.Γ.Ο ΔΗΜΗΤΡΑ Ανδρέα Αθανασόπουλο.
Σε δηλώσεις του ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρει πως «Ο σκοπός μας είναι να πάρουμε καταθέσεις, να συγκεντρώσουμε στοιχεία και να συντάξουμε ένα πόρισμα για τις ενέργειες που έχουν κάνει οι υπεύθυνοι της Σχολής για να αποφύγουμε τέτοια γεγονότα, αν ήξεραν κάποιοι ή δεν ήξεραν και όλα αυτά τα θέματα που αφορούν την εσωτερική λειτουργία αυτής της μεγάλης Σχολής. Υπολογίζουμε ότι θα έχουμε ολοκληρώσει το έργο μας μέχρι την Παρασκευή, όσον αφορά τουλάχιστον τις μαρτυρικές καταθέσεις και τα στοιχεία τα οποία θα συλλέξουμε από εδώ. Το πόρισμα θα συνταχθεί μέχρι τη Δευτέρα – Τρίτη και θα κατατεθεί στη διοίκηση».

Δείτε Επίσης

Η φοιτήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ηπείρου, Γεωργία-Παναγιώτα Βάσσου μιλά για την εκλογή της στο Φοιτητικό Συμβούλιο του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Florence Network-«Το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ηπείρου δεν έχει  να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα τμήματα του εξωτερικού»

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  Ως  απόδειξη  σεβασμού σ’ αυτό που η ίδια παρουσίασε ,και προσέφερε, αλλά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz