Παρασκευή , 16 Νοέμβριος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ολοκληρώθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης Δ. Ιωαννιτών «Γιάννενα Τώρα»

Ολοκληρώθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης Δ. Ιωαννιτών «Γιάννενα Τώρα»

 

–Από Χάρης Δάφλος– Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα»  για την τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης αναφέρονται τα εξής:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης Δ. Ιωαννιτών «Γιάννενα Τώρα» για το Α’ εξάμηνο του 2018, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της.
Στη συνέλευση υπήρξαν ενημερώσεις προς τα μέλη από τον Άρη Μπαρτζώκα, επικεφαλής της παράταξης, από τον Δημήτρη Πάνου, Δημοτικό Σύμβουλο – Μέλος της Παράταξης και από τον Κώστα Κυριαζή, συντονιστή της Γραμματείας της Παράταξης.
Ο επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης στις παρεμβάσεις τους προχώρησαν σε απολογισμό των δράσεων της παράταξης για το Α’ εξάμηνο (επισκέψεις, παρεμβάσεις, συνεντεύξεις, συμμετοχή σε εκδηλώσεις αλλά και διοργάνωση εκδηλώσεων για μείζονα θέματα της πόλης, παρουσίες στο Δ.Σ., κ.α.) και αναφέρθηκαν στους στόχους της παράταξης για το επόμενο διάστημα και ιδίως για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει η παράταξη.
Ακολούθησαν συζητήσεις και γόνιμες ανταλλαγές απόψεων μεταξύ των μελών σε δημιουργικό κλίμα, καθώς επίσης και καλωσόρισμα – γνωριμία μεταξύ νέων και παλαιών μελών της παράταξης.
Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» είναι η μόνη ουσιαστικά ενεργή Δημοτική Παράταξη του Δήμου, η οποία εκτός των άλλων δράσεων, δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων, πραγματοποιεί δύο φορές κάθε έτος γενικές συνελεύσεις ώστε να εξασφαλίζεται ότι η παρουσία και η συμμετοχή των μελών εφαρμόζεται στην πράξη.
Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» πιστεύει ότι η Δημοκρατία και η Λογοδοσία πρέπει να ξεκινούν από τα εσωτερικά των παρατάξεων, αν κάποτε θέλουμε να δούμε να εφαρμόζονται ουσιαστικά στην αυτοδιοίκηση και σε ότι την αφορά, το κάνει σταθερά πράξη.»

 

Δείτε Επίσης

Δ.Δημητρίου:Η παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ σηματοδοτεί την ολότητα, την ισότητα και την συνεργασία Όλων και είναι αυτές οι αρχές πάνω στις οποίες βασίζει τον αγώνα της για το Νέο Αύριο της Ηπείρου

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Το έμβλημα και το όνομα της παράταξης που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ηπείρου  ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of