Πέμπτη , 18 Ιούλιος 2019
Αρχική / Επικαιρότητα / Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στην έκθεση FOODEXPO 2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στην έκθεση FOODEXPO 2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η Εμπορική Αποστολή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με συμμετοχή Επιχειρήσεων-Μελών του, στην 6ηΔιεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «FOOD EXPO GREECE 2019» στις 16-18 Μαρτίου 2019 στο METROPOLITAN EXPO.

Και αυτή τη φορά, το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων ήταν ειδικά διαμορφωμένο ώστε η κάθε Επιχείρηση-Μέλος που συμμετείχε να διαθέτει τον δικό της ιδιαίτερο χώρο.

Η «FOOD EXPO» αποτελεί σήμερα το κορυφαίο εμπορικό γεγονός,όντας ο μεγαλύτερος εκθεσιακός θεσμός και σίγουρα το σημαντικότερο εμπορικό Φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά σε όλη την Νότιο-Ανατολική Ευρώπη.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου, δημιουργεί το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για τη σύναψη συνεργασιών στην εγχώρια αγορά αλλά κυρίως συμβάλλοντας στην αυξανομένη ανάγκη για εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Συνεχίζοντας την θεαματική ανοδική της πορεία, αποτέλεσε για ακόμη μία χρονιά την κορυφαία στιγμή για τους Ελληνικούς κλάδους των Τροφίμων και των Ποτών, δίνοντας την ευκαιρία στις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες που συμμετείχαν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 70.000 και πλέον Έλληνες και ξένους αγοραστές και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

Δείτε Επίσης

Η Ρίτα Αντωνοπούλου στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ για ένα μουσικό ταξίδι

Σε ένα μελωδικό ταξίδι μας προσκαλεί η Ρίτα Αντωνοπούλου και οι συνεργάτες της την Παρασκευή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of