Δευτέρα , 24 Ιούνιος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ο Μητροπολίτης Μάξιμος στα σχολεία της Δ.Κ. Ελεούσας Δήμου Ζίτσας  

Ο Μητροπολίτης Μάξιμος στα σχολεία της Δ.Κ. Ελεούσας Δήμου Ζίτσας  

DSC02775Από:Γκόντζος Γιώργος

 

Τη Δημοτική Κοινότητα Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας επισκέφθηκε την Παρασκευή (18/12/2015) ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος όπου το πρωί προεξείχε στη  Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας και ακολούθως επισκέφθηκε τα σχολεία.

Ο Μητροπολίτης ξεκίνησε την επίσκεψή του στα σχολειά από το 2ο Δημοτικό όπου οι μικροί μαθητές με τους δασκάλους τους, σε μια όμορφη εκδήλωση, παρουσίασαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος ευχαρίστησε το Μητροπολίτη για τη συνεχή και άοκνη παρουσία του στις ενορίες του Δήμου που δίνουν δύναμη και ελπίδα στον κόσμο. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Αλκιβιάδης Βότσικας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελεούσας Δημήτρης Αθανασίου και ιερείς των ενοριών του Δήμου Ζίτσας.

Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε τους μαθητές για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν συνομίλησε μαζί τους και τους ανέπτυξε του μήνυμα που εκπέμπει η Γέννηση του Θεανθρώπου.   Ακολούθως,  μαζί με τους συνεργάτες του διένειμε αντίτυπα της Καινής Διαθήκης στους οχτακόσιους (800) περίπου μαθητές των δύο Δημοτικών Σχολείων, καθώς και του Γυμνασίου και Λυκείου Ελεούσας.

 

Δείτε Επίσης

Μ.Κύρκος(ΠΟΤΑΜΙ)-Εμείς στηρίζουμε προτάσεις προς όφελος των ανθρώπων, των πολιτών, όχι ιδεολογίες ή κόμματα

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι πως τα δυο μεγάλα κόμματα έχουν αποφασίσει ,έχουν ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of