Σάββατο , 21 Σεπτέμβριος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Παρουσίαση υποψηφίων της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» στην ΔΕ Περάματος

Παρουσίαση υποψηφίων της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» στην ΔΕ Περάματος

Την παρουσίαση των υποψηφίων της Δημοτικής Ενότητας Περάματος έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ. Όπως τόνισε, η πορεία προς τις εκλογές είναι μία συλλογική προσπάθεια.

«Έμπειροι και νέοι με κοινό χαρακτηριστικό την πίστη τους σε ένα καλύτερο αύριο, βρισκόμαστε στην αφετηρία της Νέας Εποχής», σημείωσε.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης των υποψηφίων στις Δημοτικές Ενότητες, ο κ. Ελισάφ υπογράμμισε την δέσμευση της παράταξης για ισότιμη αντιμετώπισή τους ώστε να βρουν τον βηματισμό τους και να μπουν σε τροχιά ανάπτυξης.

«Οι Δημοτικές μας Ενότητες, τμήματα του μεγάλου μας Δήμου, πρέπει να βρουν τον βηματισμό τους. Να δώσουν και να πάρουν. Ισότιμα. Με ευθύνη απέναντι στους πολίτες. Μπορούμε στην επόμενη τετραετία να γράψουμε μια νέα σελίδα. Με συνεργασία, με τους πολίτες δίπλα μας. Στους πολίτες απευθυνόμαστε και αυτούς πρέπει να ακούμε. Μαζί με τους πολίτες στη Νέα Εποχή», κατέληξε.

Υποψήφιοι στην Δημοτική Ενότητα Περάματος είναι οι:

ΓΟΥΣΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΘΩΜΑ-ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΑ

ΝΤΟΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Δείτε Επίσης

Προχωρούν τα έργα για το «Πάρκο Πολιτισμού» στο κάστρο- Δηλώσεις στο Δ/Ρ του Αντιδημάρχου έργων Γιώργου Αρλέτου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ιωαννίνων προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα στο πλαίσιο του «Πάρκου Πολιτισμού» ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of