Σάββατο , 21 Ιούλιος 2018
Αρχική / Επικαιρότητα / Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 συνάντηση με τον Δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη στην έδρα του Δήμου στο Καλπάκι, με κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 συνάντηση με τον Δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη στην έδρα του Δήμου στο Καλπάκι, με κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων.

17230170_10158344565690273_720678215_o  Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον ακριτικό Δήμο Πωγωνίου, όπως η ασφάλεια της περιοχής, μέσω στρατιωτικών φυλακίων, αλλά και διατήρησης των αστυνομικών σταθμών, που ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε δρομολογήσει το κλείσιμό τους.

Επί τη ευκαιρία αναφέρθηκε η επικείμενη συνάντηση των Δημάρχων των μεθοριακών Δήμων των Π.Ε.  Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Καστοριάς, όπου θα συμμετάσχει εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα και θα συζητηθούν θέματα ασφάλειας των κατοίκων των παραπάνω παραμεθόριων περιοχών.

Επίσης έγινε αναφορά στη διάθεση των μηχανημάτων της ΜΟΜΚΑ που παρέχει το ΥΠΕΘΑ σε έργα και παρεμβάσεις ειδικού χαρακτήρα, που μπορεί να χρειαστεί επικουρικά ο Δήμος Πωγωνίου, καθώς και στη συνδρομή στρατιωτικών γιατρών για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων των απομακρισμένων χωριών.

Τέλος έγινε εκτενής συζήτηση για τους δασικούς χάρτες και για την κατάθεση σχετικής τροπολογίας που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Δείτε Επίσης

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων υπέγραψε την πρώτη Προγραμματική Σύμβαση, με το υπουργείο Πολιτισμού

–Από Χάρης Δάφλος– Μια εξαιρετικά σημαντική είδηση που αποδεικνύει τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz