Κυριακή , 18 Μάρτιος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / Προσγειώθηκε ασφαλώς το αεροσκάφος της British Airways

Προσγειώθηκε ασφαλώς το αεροσκάφος της British Airways

Οι πρώτε πληροφορίες κάνουν λόγο για  αποσυμπίεση στην καμπίνα

British Airways Plc

Με ασφάλεια προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χίθροου το αεροσκάφος της British Airways το οποίο εκτελούσε την πτήση BA49 από το Λονδίνο προς το Σιάτλ των ΗΠΑ και παρουσίασε τεχνική βλάβη, ενώ πετούσε βορειοδυτικά του Εδιμβούργου.

Το αεροπλάνο θα εξεταστεί ενδελεχώς από μηχανικούς της εταιρείας για να διαπιστωθεί ποιο ακριβώς ήταν το τεχνικό του πρόβλημα.

Η συνολική διάρκεια της πτήσης από την απογείωση έως την ασφαλή προσγείωσή του αεροσκάφους άγγιξε τις δύο ώρες. Εντός του αεροσκάφους βρίσκονταν 218 επιβάτες και 14 μέλη του πληρώματος.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν ότι υπήρξε αποσυμπίεση στην καμπίνα και ο πιλότος αναγκάστηκε να φορέσει μάσκα οξυγόνου.

3

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Β.Ντούλες(Πρόεδρος Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων)-Ήπια μορφή αλλοίωσης ευρύτερων δημογραφικών ισορροπιών, στην περιοχή της Χειμάρας-Κείμενα σε Αλβανικά σχολικά βιβλία δηλητηριάζουν τις συνειδήσεις μικρών παιδιών

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  Ως «μια ήπια μορφή αλλοίωσης ευρύτερων δημογραφικών ισορροπιών, στην περιοχή της Χειμάρας» , ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz