Δευτέρα , 16 Σεπτέμβριος 2019
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Σε Δημόσια Διαβούλευση  η Α΄ Φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος  2016-2019 του Δήμου Ζίτσας

Σε Δημόσια Διαβούλευση  η Α΄ Φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος  2016-2019 του Δήμου Ζίτσας

imagesΑπό:Γιώργος Γκόντζος:–Σε δημόσια διαβούλευση έχει θέσει ο Δήμος Ζίτσας, το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδίου (Α΄ Φάση) στο πλαίσιο κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2016-2019 το οποίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής-λειτουργικής ανάπτυξης, σε εναρμόνιση με τις κατευθύνσεις αναπτυξιακού σχεδιασμού σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδίου συντάχθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το Στρατηγικό Σχέδιο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Ζίτσας www.zitsa.gov.gr και οι ενδιαφερόμενοι, πολίτες,  ενώσεις πολιτών, τοπικοί φορείς και τοπικά συμβούλια μπορούν να το μελετήσουν και να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως και 21/04/2016 μέσω της συμπλήρωσης σχετικού ερωτηματολογίου  συμβάλλοντας έτσι στην εκπόνησή του.

Μέσω της διαβούλευσης θα καταγραφούν οι απόψεις και οι προτάσεις όλων των αρμόδιων τοπικών φορέων και των πολιτών, αναφορικά με τους άξονες του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Το ερωτηματολόγιο για την δημόσια διαβούλευση διατίθεται:

  1. Σεέντυπη μορφήστα εξής σημεία:

 Δημαρχείο Δήμου Ζίτσας, Λ. Ελευθερίας και Ευκλείδη, Ελεούσα Ιωαννίνων

 Δημοτικό Κατάστημα Δ.Ε. Εκάλης, Μεταμόρφωση Ιωαννίνων

 Δημοτικό Κατάστημα Δ.Ε. Ευρυμενών, Κληματιά Ιωαννίνων

 Δημοτικό Κατάστημα Δ.Ε. Ζίτσας, Ζίτσα Ιωαννίνων

 Δημοτικό Κατάστημα Δ.Ε. Μολοσσών, Βουτσαράς Ιωαννίνων

  1. Σεηλεκτρονική μορφήστην ιστοσελίδα του Δήμου www.zitsa.gov.gr

 

Μετά  τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορείτε να το αποστείλετε ταχυδρομικά είτε μέσω FAX στον 2651062794, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: zitsa@zitsa.gov.gr με την ένδειξη “Ερωτηματολόγιο για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Ζίτσας“ είτε να το παραδώσετε στα ανωτέρω σημεία διάθεσής  του.

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, στο τηλ. 2653360033.

Δείτε Επίσης

Όλοι μαζί να στηρίξουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη- Κάλεσμα του Δήμου Ιωαννιτών

Τον πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής χρονιάς, κι έναν από τους πιο κρίσιμους που έχει ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of