Πέμπτη , 15 Νοέμβριος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σημαντική διάκριση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων

Σημαντική διάκριση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων

SKOPOBOLH
Από την επίσκεψη του Π. Καραγιαννέλου στο Γραφείο του Πρύτανη

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων ολοκληρώθηκε στο Σκοπευτήριο του Βύρωνα, 1-2 Απριλίου 2017. Ο Σκοπευτικός Όμιλος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συμμετείχε με 15 αθλητές-προπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές από όλα σχεδόν τα Τμήματα και τις Σχολές. Την αποστολή συνόδευε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Σκοποβολής Δρ. Αντώνης Τοσουνίδης, ΕΕΠ-Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σημείωσε σημαντική διάκριση κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών» με τον επί πτυχίω φοιτητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Παναγιώτη Καραγιαννέλο, ανάμεσα σε ενενήντα τέσσερις αθλητές στην κατηγορία του.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγητής κ. Γεώργιος Καψάλης συνεχάρη προσωπικά τον αθλητή και φοιτητή του Τμήματος Φυσικής κ. Καραγιαννέλο, καθώς και τον Υπεύθυνο του Πανεπιστημιακού Τμήματος Σκοποβολής κ. Τοσουνίδη.

Τέλος ο Πρύτανης ευχαρίστησε όλα τα μέλη της αποστολής της Σκοπευτικής Ομάδας για την διαρκή παρουσία της σε αγώνες εκπροσωπώντας επάξια το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Β.Γιόγιακας(ΝΔ)–Δεν μπορούμε να περιπαίζουμε, να κάνουμε ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–  « Η Νέα Δημοκρατία  έχει ατζέντα και δια του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of