Κυριακή , 18 Αύγουστος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Σπύρος Κωνσταντόπουλος (Πρόεδρος Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ιωαννίνων): «Στους καιρούς που ζούμε χρειάζεται μια άλλη οικονομική προσέγγιση και η μείωση των τελών λειτουργίας θα βοηθήσει τους συμπολίτες μας…».

Σπύρος Κωνσταντόπουλος (Πρόεδρος Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ιωαννίνων): «Στους καιρούς που ζούμε χρειάζεται μια άλλη οικονομική προσέγγιση και η μείωση των τελών λειτουργίας θα βοηθήσει τους συμπολίτες μας…».

10647177_1018085524883710_2440116932859423491_nΟ Σπύρος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ιωαννίνων)μίλησε στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) για τον τεμαχιστή ογκωδών αντικειμένων στο ΧΥΤΑ Ελληνικού και για την μείωση των τελών κατά 20% : «Από 6 Νοεμβρίου λειτουργεί ο τεμαχιστής ογκωδών αντικειμένων στο Χ.Υ.Τ.Α Ελληνικού. Πρόκειται για μηχάνημα 22 τόνων αξίας 325.000 € το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου και έχει δοθεί προς χρήση στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ιωαννίνων. Έχει τοποθετηθεί στο ΧΥΤΑ Ελληνικού σε ιδιαίτερη και επαρκή θεμελίωση λόγω του βάρους του.Με τον τεμαχιστή λύνεται το μεγάλο πρόβλημα των ογκωδών αντικειμένων στο Ν. Ιωαννίνων. Ο τεμαχιστής μπορεί να δεχτεί ογκώδη αντικείμενα (καναπέδες, γραφεία, στρώματα κτλ) και όχι αδρανή υλικά (σκυρόδεμα, πορσελάνη, κεραμικά, πηλό κτλ.). Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα σε μια προσπάθεια να βοηθήσει οικονομικά τους κατοίκους του Νομού Ιωαννίνων πήρε απόφαση τη μείωση των τελών λειτουργίας του ΧΥΤΑ Ελληνικού για το 2016 κατά 20% περίπου έπειτα από πρόταση των Δήμων».

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Τα πανηγύρια του δεκαπενταύγουστου και άλλες εκδηλώσεις στο Ζαγόρι

Με τα παραδοσιακά πανηγύρια του δεκαπενταύγουστου συνεχίζεται το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στα χωριά του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of