Τρίτη , 19 Ιούνιος 2018
Αρχική / Τεχνολογία / Στην αψίδα του Wembley η διάθεση των οπαδών

Στην αψίδα του Wembley η διάθεση των οπαδών


Σε «ψηφιακή καρδιά» του ιστορικού σταδίου Wembley ευελπιστούν να μετατρέψουν την αψίδα του, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας EE, που κρύβεται πίσω από μία φιλόδοξη και πολλά υποσχόμενη μεταμόρφωση του θόλου.

Σύμφωνα με…

 

τα σχέδια της εταιρείας, οι οπαδοί θα μπορούν με μία εφαρμογή στο smartphone τους, να τουιτάρουν και να μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο τη διάθεσή τους στην αψίδα, με αποτέλεσμα αυτή να χρωματίζεται ανάλογα με τα συναισθήματά τους, δείχνοντας σε όσους δεν είναι μέσα στο γήπεδο, πόσο συναρπαστικός ή όχι είναι ο εκάστοτε αγώνας.

Την ίδια στιγμή, με την ίδια εφαρμογή, στα LED φώτα της αψίδας θα μπορεί να δει κανείς, ποια ομάδα είναι μπροστά στο σκορ αλλά και το ακριβές σκορ του αγώνα.

Κι αυτή δεν είναι όπως είπαμε η μόνη καινοτομία που σχεδιάζεται. Αντί να περιμένουν στην ουρά κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι θεατές θα μπορούν να παραγγείλουν φαγητό, αναψυκτικό και καφέ, πληρώνοντας διαδικτυακά.

Πηγή: SkyNews

Δείτε Επίσης

Ο Κ.Αλυσσανδράκης ,(αστροφυσικός), μιλά για την ανακοίνωση της ΝΑΣΑ ,για το τρεχούμενο νερό στον Άρη

 Ο καθηγητής Αστροφυσικής Κώστας Αλυσσανδράκης σε συνέντευξη στην εκπομπή »ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος) αναφέρθηκε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz