Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Τεχνολογία / Στην αψίδα του Wembley η διάθεση των οπαδών

Στην αψίδα του Wembley η διάθεση των οπαδών


Σε «ψηφιακή καρδιά» του ιστορικού σταδίου Wembley ευελπιστούν να μετατρέψουν την αψίδα του, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας EE, που κρύβεται πίσω από μία φιλόδοξη και πολλά υποσχόμενη μεταμόρφωση του θόλου.

Σύμφωνα με…

 

τα σχέδια της εταιρείας, οι οπαδοί θα μπορούν με μία εφαρμογή στο smartphone τους, να τουιτάρουν και να μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο τη διάθεσή τους στην αψίδα, με αποτέλεσμα αυτή να χρωματίζεται ανάλογα με τα συναισθήματά τους, δείχνοντας σε όσους δεν είναι μέσα στο γήπεδο, πόσο συναρπαστικός ή όχι είναι ο εκάστοτε αγώνας.

Την ίδια στιγμή, με την ίδια εφαρμογή, στα LED φώτα της αψίδας θα μπορεί να δει κανείς, ποια ομάδα είναι μπροστά στο σκορ αλλά και το ακριβές σκορ του αγώνα.

Κι αυτή δεν είναι όπως είπαμε η μόνη καινοτομία που σχεδιάζεται. Αντί να περιμένουν στην ουρά κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι θεατές θα μπορούν να παραγγείλουν φαγητό, αναψυκτικό και καφέ, πληρώνοντας διαδικτυακά.

Πηγή: SkyNews

Δείτε Επίσης

Σ.Καλογιάννης( πρώην αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών )-Οι βάσεις του έργου τέθηκαν την περίοδο 2004 – 2009, επί Κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή.Η αλήθεια επλήγη βαρύτατα κατά τις χθεσινές ομιλίες του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υποδομών

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)- Από το γραφείο του Σ.Καλογιάννη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Σχετικά με τα χθεσινά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of