Τετάρτη , 20 Μάρτιος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στο Πωγώνι ο Σ.Καλογιάννης

Στο Πωγώνι ο Σ.Καλογιάννης

kalogiannhs

 

 

Διαμερίσματα του Πωγωνίου επισκέφθηκε χθες ο  υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων, Σταύρος Καλογιάννης και ειδικότερα το Μαζαράκι, το Ριάχοβο, τους Κουκλιούς, τον Παρακάλαμο και τα επιμεθόρια Κτίσματα και Χαραυγή.

Συναντήθηκε με κατοίκους και αιρετούς του Δήμου Πωγωνίου καθώς και εργαζόμενους στις δομές πρόνοιας, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι παραμένουν απλήρωτοι επί επτά μήνες. «Η καθυστέρηση των πληρωμών είναι αποκλειστική ευθύνη των αρμόδιων Υπουργείων αλλά παρόλα αυτά οι εργαζόμενοι προσφέρουν καθημερινά σπουδαίο έργο», δήλωσε ο Σταύρος Καλογιάννης.

Το θέμα της ασφάλειας των συνόρων έθεσαν στον Σταύρο Καλογιάννη οι κάτοικοι των ακριτικών χωριών, υπενθυμίζοντας τις -χωρίς κανένα αντίκρισμα- υποσχέσεις περί αναβάθμισης της φύλαξης, που είχαν δώσει κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επισκέψεών τους στην περιοχή, ο Υπουργός και ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Οι κτηνοτρόφοι του Πωγωνίου ζήτησαν από τον Σταύρο Καλογιάννη να επανεξεταστεί το θέμα του υψηλού ΦΠΑ στην εμπορία ζώων, που πλήττει τους παραγωγούς και απειλεί τη βιωσιμότητα της Ελληνικής κτηνοτροφίας.

Δείτε Επίσης

Οι πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» για την Κοινότητα Ιωαννίνων

Με την δέσμευση της αναβάθμισης του Συμβουλίου και της εκχώρησης ουσιαστικών αρμοδιοτήτων, ο υποψήφιος δήμαρχος ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of