Κυριακή , 22 Ιούλιος 2018
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση της ‘Ο.Γεροβασίλη με την Ένωση Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης

Συνάντηση της ‘Ο.Γεροβασίλη με την Ένωση Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης

IMG_20170209_132212Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ,Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την Ένωση Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΝΑΠ).

Στη συζήτηση, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, οι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής ανέφεραν πως οι θέσεις τους για τη δημόσια διοίκηση συμπίπτουν με το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης και επισήμαναν την ανάγκη μεγαλύτερης επιτάχυνσής του. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά και οι πιθανές δυσκολίες στην εφαρμογή τους.

Η Υπουργός διαβεβαίωσε τους απόφοιτους της ΕΣΔΑΑ ότι οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης θα υλοποιηθούν στο σύνολό τους και πως είναι δεδομένη η πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου για την ανασυγκρότηση του Δημοσίου.

Στη συνέχεια η ΕΝΑΠ κατέθεσε υπόμνημα με εξειδίκευση των θέσεων της Ένωσης για την προώθηση του επιτελικού κράτους και τον εξορθολογισμό των δομών της δημόσιας διοίκησης, δηλώνοντας πως η εποικοδομητική συνεργασία των αποφοίτων με το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης είναι δεδομένη.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων υπέγραψε την πρώτη Προγραμματική Σύμβαση, με το υπουργείο Πολιτισμού

–Από Χάρης Δάφλος– Μια εξαιρετικά σημαντική είδηση που αποδεικνύει τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz