Τετάρτη , 18 Ιούλιος 2018
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Ιωαννίνων, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Ιωαννίνων, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

16805362_10158233511780273_1793308870_oΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χτες κλιμακίου της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Ιωαννίνων, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ.Γεώργιο Καψάλη, η οποία έγινε σε θερμό κλίμα και στον απόηχο της ίδρυσης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που πρόσφατα ψηφίστηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Αφού ο Πρύτανης κ.Καψάλης συνεχάρη τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για τη συμβολή τους στην ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής, εξέθεσε σειρά θεμάτων και ζητημάτων, που αφορούν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τα τμήματα, τις Φοιτητικές Εστίες, την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς τους στόχους, τις προοπτικές και το στρατηγικό σχεδιασμό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝΕΛ Ιωαννίνων εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της σε όλες τις ενέργειες των Πρυτανικών αρχών και προσωπικά του ιδίου του Πρύτανη, αναφορικά με την Πολυτεχνική Σχολή και όσων ζητημάτων απορρέουν από την ίδρυσή της και δήλωσε, ότι με κάθε τρόπο που πηγάζει από τη συμμετοχή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην κυβέρνηση, θα σταθεί αρρωγός στα δίκαια αιτήματα του Πανεπιστημίου, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

Τέλος, υπήρξε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για μελλοντική συνάντηση, όταν θα έχουν προχωρήσει ενέργειες αμφοτέρων για επίλυση ζητημάτων που συζητήθηκαν.

Δείτε Επίσης

Χρηματοδότηση για αναστήλωση της Παρηγορήτισσας, φωτισμός, σήμανση και φύλαξη μνημείων τα αιτήματα του Δημάρχου Αρταίων προς την Υπ. Πολιτισμού

–Από Χάρης Δάφλος–  Στην εναρκτήρια εκδήλωση για την Πολιτιστική Διαδρομή Διασύνδεσης των Αρχαίων Θεάτρων της ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz