Δευτέρα , 23 Ιούλιος 2018
Αρχική / Επικαιρότητα / Σύσκεψη για κυκλοφοριακά μέτρα στην Άρτα εν όψει του Πάσχα

Σύσκεψη για κυκλοφοριακά μέτρα στην Άρτα εν όψει του Πάσχα

SYSKEPSH KYKLOFORIAKOΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Σύσκεψη με θέμα την λήψη μέτρων για την καλύτερη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών σε κεντρικούς δρόμους της Άρτας την περίοδο του Πάσχα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη.

Με αφορμή τις ημέρες αυτές, όπου και αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση ειδικά στο κέντρο της πόλης και στους πεζοδρόμους, θα πραγματοποιούνται ακόμη πιο αυστηροί έλεγχοι τόσο από τη Δημοτική Αστυνομία, όσο και από την Τροχαία για παράνομη διέλευση και στάθμευση, ιδιαίτερα στους δρόμους του κέντρου της πόλης (Σκουφά, Πριοβόλου, Κοσμά Αιτωλού, Παρηγορήτρια, Άγιο Βασίλειο, Καραπάνου, Παντοκράτορα κτλ), καθώς και πάνω στους πεζοδρόμους, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στη διέλευση των πεζών,   να μην προκληθούν ατυχήματα και να διευκολυνθεί η κίνηση στα τοπικά καταστήματα.

Παράλληλα, με βάση σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2011, αποφασίστηκε η είσοδος των φορτοταξί στους πεζοδρόμους να γίνεται έως τις 10 το πρωί, ενώ θα γίνονται έλεγχοι στις εισόδους των πεζοδρόμων, τόσο από την Δημοτική Αστυνομία, όσο και από την ΕΛ.ΑΣ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού – Πολιτισμού Κώστας Χαρακλιάς και Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πανέτας, ο Διοικητής της Τροχαίας Άρτας Χρήστος Τυρολόγος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρης Χουλιάρας, ο Πρόεδρος των Φορτοταξί Δήμος Κομιώτης, καθώς και υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας.

 

 

Δείτε Επίσης

Οι ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ σήμερα στο Τέροβο

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Πρόσκληση για συμμετοχή στην σημερινή  εκδήλωση στο Τέροβο που είναι αφιερωμένη στην δημοτική ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz