Παρασκευή , 16 Νοέμβριος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σ.Ζούμπας(ΠΑΣΟΚ)-Προχωράμε με βήματα αργά,αλλά σταθερά.Ερχόμαστε με λύσεις και προτάσεις

Σ.Ζούμπας(ΠΑΣΟΚ)-Προχωράμε με βήματα αργά,αλλά σταθερά.Ερχόμαστε με λύσεις και προτάσεις

zoympas-stefanos_epilogesΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—   «Ερχόμαστε, με προτάσεις και λύσεις» .Αυτό υπογράμμισε ο Στέφανος Ζούμπας ,γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή  «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος),στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, με αφορμή την εκλογική διαδικασία της Κυριακής που ανέδειξε την Φώφη Γεννηματά στην ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Στο νομό Ιωαννίνων η Φ.Γεννηματά έλαβε 1435 ψήφους έναντι 1282 του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Σ.Ζούμπας τόνισε ότι είναι συνολικά ένα αποτέλεσμα που τιμά και τους δύο υποψήφιους, και πρόσθεσε πως η εντολή όσων συμμετείχαν στην διαδικασία είναι η ενότητα του χώρου . «Η ενότητα δεν είναι ευκαιριακή», είπε χαρακτηριστικά,  «αυτή είναι η εντολή μαζί με την ισχυροποίηση της κεντροαριστεράς».

Ανέφερε πως υπάρχουν δύο κοινοβουλευτικές ομάδες και αυτό είναι  από τα θέματα  που θα τεθούν στο επικείμενο συνέδριο, τόνισε με έμφαση πως το κόμμα είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη, έκανε  λόγο για κλίμα ενότητας και μετά τις εκλογές από όλους τους υποψήφιους  και αυτό , είπε, δεν παζαρεύεται καταλήγοντας πως «προχωράμε με βήματα αργά ,αλλά σταθερά και με  προγραμματισμό»

Ακούστε την συνέντευξη https://www.youtube.com/watch?v=wvKOsGUVTq4&t=11s

Δείτε Επίσης

Δ.Δημητρίου:Η παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ σηματοδοτεί την ολότητα, την ισότητα και την συνεργασία Όλων και είναι αυτές οι αρχές πάνω στις οποίες βασίζει τον αγώνα της για το Νέο Αύριο της Ηπείρου

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Το έμβλημα και το όνομα της παράταξης που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ηπείρου  ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of