Δευτέρα , 21 Ιανουάριος 2019
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Τα παιδιά της «ΡΟΔΑΣ» μαθαίνουν για τα ζώα

Τα παιδιά της «ΡΟΔΑΣ» μαθαίνουν για τα ζώα

Πώς συμπεριφερόμαστε σε ένα ζωάκι; Πώς το φροντίζουμε; Πώς του δείχνουμε την αγάπη μας; Πώς γίνεται ο καλύτερος σύντροφος στο παιχνίδι και ο … συνένοχος στις σκανδαλιές;

Για όλα αυτά, για την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσουν τα παιδιά με τα ζώα, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν τα παιδιά του ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, με τους ανθρώπους του Γραφείου Διαχείρισης Αδέσπτοτων Ζώων Δήμου Ιωαννιτών και του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων.
Στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τα ζώα που συνεχίζει ο Δήμος Ιωαννιτών, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Μπάμπης Μπρέχας, μέλη του φιλοζωϊκού σωματείου ΑΝΙΜΑ που συνεργάζεται με το Δήμο Ιωαννιτών, κτηνίατροι και εργαζόμενοι του Καταφυγίου, θα συναντηθούν με τα παιδιά στο χώρο της «ΡΟΔΑΣ», στις 18.30 σήμερα το απόγευμα.
Έχοντας μαζί τους και σκυλάκια από το Καταφύγιο, θα μιλήσουν με τα παιδιά και θα τους δείξουν έμπρακτα πως αντιμετωπίζουμε αυτούς τους καλούς φίλους.

 

ZWA

Δείτε Επίσης

Ενημερωτική εκδήλωση για λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Συσσιτίου και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αρταίων

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Άρτας εκδήλωση ενημέρωσης για ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of