Παρασκευή , 14 Δεκέμβριος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Τις συλλήψεις εργαζόμενων καταγγέλλουν σωματεία των Ιωαννίνων

Τις συλλήψεις εργαζόμενων καταγγέλλουν σωματεία των Ιωαννίνων

Συλλήψεις εργαζομένων ΚαρυπίδηΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)– Το  Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων ν.Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του  «καταγγέλλει την εργοδοσία της επιχείρηση MARKET IN που μια μέρα μετά το γλέντι αλληλεγγύης που πραγματοποίησαν το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και τα ταξικά συνδικάτα του νομού, προχώρησε σε μηνύσεις ενάντια στους εργαζόμενους των super market “ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ” αλλά και σε άλλα μέλη του σωματείου εμποροϋπαλλήλων και λοιπών ιδιωτικών υπαλλήλων. Συνέπεια των μηνύσεων ήταν  η αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις 2 εργαζομένων με αυτόφωρη διαδικασία και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό τους. Καλούμε όλους να συμμετέχουν την Δευτέρα το μεσημέρι στις 12 στην διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια.»

 Το συνδικάτο Γάλακτος -Τροφίμων -Ποτών, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Καταγγέλουμε τις συλλήψεις δυο εργαζομένων από τα πρώην super market ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ που έγιναν χτες το πρωί.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από μηνύσεις από την επιχείρηση MARKET IN ενάντια στους εργαζόμενους πρώην ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ και άλλα μέλη του σωματείου εμπορούπαλλήλων-ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Ιωαννίνων.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Η προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων θα πέσει στο κενό. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, όλο το γιαννιώτικο λαό να πάρει μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέραστις 12 το μεσημέρι έξω από το δικαστικό μέγαρο.

 

Δείτε Επίσης

«Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» από τον «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α»

         Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως αργά το βράδυ στο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of