Τρίτη , 20 Μάρτιος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Το ΠΟΤΑΜΙ για τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού:»Πόσα εγκαίνια χωράει ένας δρόμος;»

Το ΠΟΤΑΜΙ για τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού:»Πόσα εγκαίνια χωράει ένας δρόμος;»

IONIA_ODOS2Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Σε ανακοίνωση από το ΠΟΤΑΜΙ με αφορμή τα εγκαίνια σήμερα της Ιόνιας Οδού και τίτλο «Πόσα εγκαίνια χωράει ένας δρόμος;» αναφέρονται τα εξής:

«H Ιόνια Οδός είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ σημαντικό έργο για τη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο. Η ολοκλήρωσή του θα αλλάξει τη ζωή των κατοίκων και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην ανάπτυξη της περιοχής. Έργα τέτοιας εμβέλειας είναι υπόθεση πολλών κυβερνήσεων και πολλών υπουργών. Είναι πολιτική μικροψυχία η προσπάθεια απόλυτης οικειοποίησής τους και η πρόσκληση στα εγκαίνια μόνο κυβερνητικών στελεχών, λες και το έργο είναι αποκλειστική υπόθεση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αλλά για τον κ. Τσίπρα αυτά είναι ψιλά γράμματα. Έφθασε στο σημείο να κάνει εγκαίνια στο ίδιο έργο δύο φορές. Μια λίγες μέρες πριν από το Πάσχα και μια τώρα. Κορδέλες δώστου να κόβει. Με τη φόρα που έχει πάρει είναι ικανός να κάνει εγκαίνια με το χιλιόμετρο.»

Δείτε Επίσης

Δεύτερη πρόσκληση του προγράμματος για τους νέους αγρότες ύψους 26,67 εκατομμυρίων ευρώ. Για την Ήπειρο προβλέπονται 8.196.000 ευρώ.

      Εκδόθηκε η 2η πρόσκληση του προγράμματος νέων γεωργών (Μέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz