Σάββατο , 21 Σεπτέμβριος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Χ.Μπρέχας-Τον «χαρίσαμε» τον δήμο στον αντίπαλό μας, ήταν μια προσωπική αποτυχία όλων μας

Χ.Μπρέχας-Τον «χαρίσαμε» τον δήμο στον αντίπαλό μας, ήταν μια προσωπική αποτυχία όλων μας

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  «Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν μια επιτυχία του κυρίου Μωυσή, ήταν μια προσωπική αποτυχία όλων εμάς….Τον δήμο , λόγω κάποιων συνθηκών που πρέπει να αναλυθούν ιδιαίτερα,εγώ έχω κάνει τις δικές μου αναλύσεις, τον «χαρίσαμε» στον αντίπαλό μας».Με αυτές τις φράσεις σχολίασε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών ,ο Χαράλαμπος Μπρέχας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της  παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, σε συνέντευξή του(Ηχητικό ΕΔΩ) στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.Στη συνέχεια τόνισε: » Οφείλω να συγχαρώ και να πω καλή δύναμη στον αγώνα και την προσπάθεια του κυρίου Μωυσή και εμείς ως παράταξη θα είμαστε δίπλα σε κάθε θετική προσπάθεια». Ο Χ.Μπρέχας ως μια από τις αιτίες της ήττας της παράταξής του προσδιόρισε το γεγονός πως «κάποιοι καθησυχάστηκαν από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής ,θεώρησαν πως το ποσοστό που ήταν πάνω από το ποσοστό της παράταξης του κυρίου Μωυσή μας διασφάλιζε και την πρώτη θέση στον δήμο».

Στην συνέχεια υπογράμμισε:   «Θα ήθελα να αναφέρει ο καθένας  στο που ο ίδιος έφταιξε και όχι να επιρρίψει ο ένας τις ευθύνες στον άλλον και εγώ έχω τις δικές μου ευθύνες και θα τις πάρω , όπως  πρέπει να κάνει ο καθένας για  τις δικές του».

Ανέφερε επίσης πως ο ίδιος παρ’ ότι δεν εξελέξη εκ νέου δημοτικός σύμβουλος  θα είναι μέλος της παράταξης για  να βοηθήσει όπου χρειαστεί.

Δείτε Επίσης

Προχωρούν τα έργα για το «Πάρκο Πολιτισμού» στο κάστρο- Δηλώσεις στο Δ/Ρ του Αντιδημάρχου έργων Γιώργου Αρλέτου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ιωαννίνων προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα στο πλαίσιο του «Πάρκου Πολιτισμού» ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of