Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Άδωνις Γεωργιάδης (ΝΔ): «Εγώ δεν πανηγυρίζω τώρα αλλά θα το κάνω όταν η ανεργία θα μειωθεί και θα σταματήσουν τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι στη ΝΔ, όταν ο Βαγγέλης παίρνει 48,5% θα συνεχίσουμε όλοι μαζί απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…»

Άδωνις Γεωργιάδης (ΝΔ): «Εγώ δεν πανηγυρίζω τώρα αλλά θα το κάνω όταν η ανεργία θα μειωθεί και θα σταματήσουν τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι στη ΝΔ, όταν ο Βαγγέλης παίρνει 48,5% θα συνεχίσουμε όλοι μαζί απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…»

imagesΟ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ανέλυσε το εκλογικό αποτέλεσμα και την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Προεδρία της παράταξης, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος και ενωτικός ξεκαθαρίζοντας πως δεν ζήτησε κανένα προσωπικό αντάλλαγμα από τον νέο Πρόεδρο για την στήριξή του. Μακριά από εμένα τέτοιες δοσοληψίες ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση…

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments