Πέμπτη , 7 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Άνοιξαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον “Γύρο του Κάστρου” στα Ιωάννινα Βίκος Relays!

Άνοιξαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον “Γύρο του Κάστρου” στα Ιωάννινα Βίκος Relays!

 

Ο Γύρος του Κάστρου κλέβει την παράσταση στα φετινά “Ιωάννινα Βίκος Relays”, καθώς πρόκειται για μια διαδρομή μέσα στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων γύρω από ένα ιστορικό μνημείο, που αναμένεται να προσφέρει ξεχωριστές στιγμές και συγκινήσεις.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου τα Γιάννενα παίρνουν σκυτάλη, έτοιμα να φιλοξενήσουν τα Βίκος Relays για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και να ανταποκριθούν σε άλλον έναν αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό.

Πέραν τούτου, τα Γιάννενα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν για άλλη μια φορά πως είναι μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη η πρώτη πόλη της Ελλάδας που μπορεί και στηρίζει τρεις σημαντικούς αγώνες δρόμου (Γύρος της Λίμνης και Run Greece οι άλλοι δύο).

Τα Γιάννενα έχουν μετατραπεί σε έναν αθλητικό και τουριστικό προορισμό και τα Βίκος Relays συνεισφέρουν προς την ενίσχυση αυτού του χαρακτήρα της πόλης, βγάζοντας τον κόσμο στον δρόμο για να αθληθεί με τον συμβολισμό της σκυτάλης να αναδεικνύει αξίες και πέρα από αθλητικά πλαίσια.

Οι εγγραφές για τα “Ιωάννινα Βίκος Relays” έχουν ήδη ξεκινήσει. Ηλεκτρονικά μπορεί να δηλώνει συμμετοχή όποιος επιθυμεί μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.vikos.relays.gr και σύντομα θα είναι δυνατή και η επί τόπου εγγραφή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων των Relays στα Γιάννενα, το Σάββατο 13 Ιουνίου:

18:30 – Street Relays 4×2000μ. – 12 ευρώ

19:30 – Kids Relays 4×50μ. – δωρεάν

19:40 – Kids Relays 4×100μ. – δωρεάν

19:50 – Kids Relays 4×200μ. – δωρεάν

20:00 – Street Relays 2×4000μ. – 10 ευρώ

21:00 – Απονομές νικητών

 

 

 

Δείτε Επίσης

Σκιοθέατρο του Αγάπιου Αγαπίου από τα Σωματεία του Εργατικού Κέντρου, τον Σύλλογο Γυναικών και τον Εμπορικό Σύλλογο Ιωαννίνων

Τα Σωματεία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων με το Σύλλογο Γυναικών Ιωαννίνων και τον Εμπορικό Σύλλογο ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments