Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Άνοιξε τις πύλες της η «Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων Άρτας»

Άνοιξε τις πύλες της η «Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων Άρτας»

2Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Τις πύλες της άνοιξε η «Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων Άρτας», το Χριστουγεννιάτικο χωριό που για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων, με στόχο να προσφέρει στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους την εορταστική περίοδο.

Χθες το απόγευμα και παρά την βροχόπτωση, πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην πλατεία Σκουφά, απέναντι από την Παρηγορήτισσα, όπου φέτος πραγματοποιείται η «Παραμυθένια Πόλη». Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Φιλαρμονική και η Χορωδία του Συλλόγου «Σκουφάς», ο Αρτινός καλλιτέχνης Γιώργος Ζιώρης και η Σχολή Χορού Duente.

Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης υπογράμμισε την σημασία στην αλλαγή της τοποθεσίας διεξαγωγής της εκδήλωσης, από το Κάστρο της Άρτας που γινόταν μέχρι πέρυσι, στην Πλατεία Σκουφά, στο κέντρο της πόλης, με στόχο «την ενίσχυση ακόμη περισσότερο της τοπικής οικονομίας και την δημιουργία ενός κλίματος χαράς και διασκέδασης στο κέντρο της Άρτας. Στόχος μας να καταστήσουμε την Άρτα Χριστουγεννιάτικο προορισμό και τις εορταστικές διακοπές στην περιοχή μας αξέχαστες και για τους Αρτινούς και για τους επισκέπτες της πόλης».

Παράλληλα, ο κ.Χ. Τσιρογιάννης ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες που παρέστησαν στην εκδήλωση των εγκαινίων, όσους εργάστηκαν για το στήσιμο του θεματικού πάρκου, καθώς και τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής του Δήμου Κώστα Ζέρβα και τους Αντιδημάρχους Πολιτισμού Κώστα Χαρακλιά και Τεχνικών Έργων Γιώργο Πανέτα, τους υπαλλήλους και τα στελέχη του Δήμου, την Φιλαρμονική και τη Χορωδία του Συλλόγου «Σκουφάς», τον Γιώργο Ζιώρη, τη Σχολή Χορού Duente και όλους τους Συλλόγους και τους φορείς που έχουν προγραμματίσει εικαστικές και μουσικές εκδηλώσεις για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο στο πλαίσιο της «Παραμυθένιας Πόλης».

Η «Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων», που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Άρτας, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης Άρτας, θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου και στο διάστημα της λειτουργίας της έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στην Χριστουγεννιάτικη αγορά, να παίξουν Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, να κάνουν πατινάζ στο υπαίθριο παγοδρόμιο, να γνωρίσουν τον Άγιο Βασίλη, καθώς και να κάνουν βόλτα στην Άρτα με το τρενάκι της Παραμυθένιας Πόλης. Περισσότερες πληροφορίες για το καθημερινό πρόγραμμα της «Παραμυθένιας Πόλης», καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr και στον ιστότοπο: https://www.facebook.com/ParamytheniaPoli/

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments