Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Έκθεση ζωγραφικής του Λάζαρου Καλογήρου

Έκθεση ζωγραφικής του Λάζαρου Καλογήρου

Kalogyrou_Lazaros-Αρμονικό

 Από:Γιώργος Γκόντζος

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει από 25 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2015 έκθεση ζωγραφικής του Λάζαρου Καλογήρου με θέμα: Μηνύματα Συνύπαρξης.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και θα λειτουργεί 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 25/11 και ώρα 8 μ.μ.

Ο Λάζαρος Καλογήρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Από μικρός του άρεσε να εκφράζεται τραβώντας γραμμές. Σε νεαρή ηλικία μαθήτευσε στο Εικαστικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου υπό τις καλλιτέχνιδες Ελένη Μπότσιου και Ευδοκία Παπαγεωργίου. Αργότερα αποφοίτησε από τη σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας, όπου σπούδασε ζωγραφική στο εργαστήριο του Αναστάσιου Χρηστάκη.

Ακολούθησαν ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Μέχρι σήμερα έχει βρει ενδιαφέρον σε διάφορους τομείς εκτός της ζωγραφικής, όπως η εικονογράφηση, το κόμικ, οι γραφικές τέχνες και τα εξώφυλλα δίσκων. Όσο για την τεχνοτροπία του, είναι ένα αμάλγαμα πολλών διαφορετικών στοιχείων από ρεύματα και καλλιτέχνες όλων των εποχών. 

 

Δείτε Επίσης

Νέος εκπρόσωπος Τύπου στους Ορίζοντες Ηπείρου ο Ευάγγελος Θάνος

Νέος εκπρόσωπος Τύπου στους Ορίζοντες Ηπείρου αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Θάνος. Ο δημοσιογράφος μετά από πολυετή ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments