Πέμπτη , 7 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Έκκληση της ΔΕΥΑΙ για ορθή χρήση του νερού-Μικροπροβλήματα υδροδότησης λόγω υπερκατανάλωσης

Έκκληση της ΔΕΥΑΙ για ορθή χρήση του νερού-Μικροπροβλήματα υδροδότησης λόγω υπερκατανάλωσης

Μικρά προβλήματα υδροδότησης τα οποία εμφανίζονται κυρίως με την πτώση της πίεσης και όχι με διακοπές νερού σημειώνονται στα ψηλά σημεία της πόλης τα τελευταία 24ωρα. Η ΔΕΥΑ Ιωαννίνων απευθύνει έκκληση στους πολίτες να χρησιμοποιούν το νερό με σύνεση και να περιορίσουν όσο είναι δυνατόν την άσκοπη χρήση του (ανοικτές εξωτερικές βρύσες κ.λπ.) καθώς η υπερκατανάλωση που παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει δημιουργήσει προβλήματα στην επαρκή υδρόδοτηση των κατοίκων.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΥ Ιωαννίνων, Μάκης Χρυσοστόμου, η Επιχείρηση λαμβάνει όλα τα μέτρα και κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, κινητοποιώντας διαθέσιμα μέσα και προσωπικό καθώς και έκτακτες προμήθειες για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ύδρευσης που προκαλούνται από τον έντονο καύσωνα και την υπερκατανάλωση, ζητά όμως παράλληλα και τη συμβολή των πολιτών ώστε να μην σπαταλούνται σημαντικές ποσότητες νερού.

Δείτε Επίσης

Η ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στην παγκόσμια φεμινιστική απεργία, στις 8 Μάρτη 2024

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου προκηρύσσει στάση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments