Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Έως 18 Αυγούστου οι αιτήσεις για Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ/ΜΕΑ στο Δήμο Αρταίων (ΕΣΠΑ)

Έως 18 Αυγούστου οι αιτήσεις για Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ/ΜΕΑ στο Δήμο Αρταίων (ΕΣΠΑ)

PAIDIKOISTATHMOI

Έως 18 Αυγούστου οι αιτήσεις για Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ/ΜΕΑ στο Δήμο Αρταίων (ΕΣΠΑ)

Συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων για  εγγραφή / επανεγγραφή των ωφελούμενων του Προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» για την περίοδο 2015-2016, για τις Δομές Παιδικοί Σταθμοί, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ/ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληρέστερη ενημέρωση για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, οι ωφελούμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, www.eetaa.gr, καθώς και να επικοινωνούν α) για τους Παιδικούς Σταθμούς με τους κατά τόπους Δημοτικούς Σταθμούς και β) για τα ΚΔΑΠ (4ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, 9ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, Δημοτικό Σχολείο Γραμμενίτσας) και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου με τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α., Κρυστάλλη 148, Άρτα, τηλέφωνο 2681071830

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments