Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ήρθε η ώρα για το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ ν. Ιωαννίνων- Το πρόγραμμα της Πρώτης αγωνιστικής της Α’ φάσης

Ήρθε η ώρα για το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ ν. Ιωαννίνων- Το πρόγραμμα της Πρώτης αγωνιστικής της Α’ φάσης

Ergasiako_synTypouΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Η Α’ φάση του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ ν. Ιωαννίνων ξεκινάει το προσεχές (21-22 Ιανουαρίου) Σαββατοκύριακο. Η φετινή διοργάνωση είναι μεγαλύτερη από την περσινή, αλλά και με περισσότερους και μεγαλύτερους στόχους. Ένας από αυτούς, να έρθει πιο κοντά ο κόσμος της πόλης στο άθλημα του μπάσκετ, ήδη επιτυγχάνεται. Για την έναρξη του πρωταθλήματος, τέσσερις άνθρωποι που εκπροσωπούν ο καθένας μια πλευρά αυτής της διοργάνωσης, απευθύνουν τη δική τους πρόσκληση. Ο Θοδωρής Τσιρώνης, μέλος της ομάδας των Δικηγόρων και ενεργός μπασκετμπολίστας μίλησε εκ μέρους των ενεργών παικτών, περιγράφοντας πώς μπορούν να συναντηθούν στα μπασκετικά παρκέ οι πολλαπλές ιδιότητες. Ο Δημήτρης Κυριαζικίδης, ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ιστορία του γιαννιώτικου μπάσκετ, μιλώντας ως βετεράνος, υπενθύμισε ότι οι ωραίες στιγμές του παρελθόντος επανέρχονται. Ο Σπύρος Σιαράβας, γιατρός ορθοπαιδικός και υπεύθυνος για την υγειονομική κάλυψη του πρωταθλήματος, εξήρε τη διοργάνωση βάζοντάς τη στην ίδια οργανωτική «στάθμη» με εθνικής εμβέλειας πρωταθλήματα και μίλησε για τη δική του εμπειρία από πέρυσι, αλλά και τις προσδοκίες από το φετινό πρωτάθλημα. Τέλος, ο Αντώνης Αλεξίου, ο… ποδοσφαιρικός της παρέας, που φέτος παίζει με τους Επαγγελματίες Υγείας, περιέγραψε το κίνητρο που έδωσε το περσινό, πρώτο πρωτάθλημα, για να μαζευτεί μια καινούργια ομάδα και να πάρει μέρος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις που έγιναν σήμερα, 19/1/2017:

Θοδωρής Τσιρώνης

Προσπαθούμε να βρούμε το χρόνο για να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα και να ανεβεί ένα κλικ παραπάνω το επίπεδο, να υπάρχει ανταγωνισμός και να δούμε ωραίους αγώνες. Οι ενεργοί παίκτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: είναι οι πραγματικά ενεργοί και οι εν δυνάμει ενεργοί, που έχουν σταματήσει εδώ και  πολύλίγα χρόνια, αλλά αν τους παρακολουθήσουμε (θα το δείτε και στο Εργασιακό), είναι παίκτες που μπορούν να συμμετέχουν στα σωματεία και να βοηθήσουν τις ομάδες. Η δικιά μου προτροπή είναι διπλή: Προς τους ενεργούς παίκτες να βρουν το χρόνο και να στηρίξουν αυτή την πολύ καλή προσπάθεια, να βρουν διέξοδο από τις πιεστικές προπονήσεις και τα προγράμματα των ομάδων τους, χωρίς όμως να χάσουν τη λαχτάρα για το ενεργό μπάσκετ και τον πρωταθλητισμό και προς τους εν δυνάμει ενεργούς να βρουν τα πατήματά τους μέσα από το Εργασιακό που φέτος θα είναι πολύ πιο δυνατό, να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και να βοηθήσουν το μπάσκετ της περιοχής μας να ανέβει επίπεδο. Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημήτρης Κυριαζικίδης

Συμμετέχω στο Εργασιακό Πρωτάθλημα με τους Εκπαιδευτικούς, αλλά σήμερα είμαι εδώ με την ιδιότητα του παλαίμαχου. Καλωσορίζω το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα, έχοντας ζήσει και την περσινή, πολύ ωραία εμπειρία. Πρέπει να συγχαρώ την οργανωτική επιτροπή για την τεράστια δουλειά που κάνει. Ως παλαίμαχος πλέον και το λέω απευθυνόμενος προς όλους τους παλαίμαχους, περιμένω να ζήσω στιγμές από τα παλιά, όπως έγινε και πέρυσι. Έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές με το μπάσκετ και θα τις ξαναζήσουμε. Ευχαριστώ πολύ.

 Σπύρος Σιαράβας

Θέλω να καλέσω τον κόσμο να παρακολουθήσει το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, γιατί αξίζει πραγματικά τον κόπο. Ελπίζω να συνεχιστεί η διοργάνωση και στο μέλλον με ακόμα καλύτερες και δυνατότερες ομάδες, για έναν παραπάνω λόγο: γιατί η μαζική άθληση είναι κάτι που χρειάζεται πραγματικά ο κόσμος και η κοινωνία μας. Εύχομαι ένα καλό πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς.

Αντώνης Αλεξίου

Είμαστε καινούργια ομάδα οι Επαγγελματίες Υγείας, που συμμετέχουμε πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Συμμετείχα πέρυσι ως φυσικοθεραπευτής στο όλο εγχείρημα και αυτό που είδα, η ωραία ατμόσφαιρα και το κλίμα, με κινητοποίησε να πείσω έπεισα μια παρέα φίλων και συναδέλφων, να συμμετέχουμε. Είναι πολύ σημαντικό άνθρωποι που έχουν σταματήσει τον αθλητισμό να ξαναβρεθούν στο γήπεδο, είναι επίσης σημαντικό να ξαναμπούμε στο γήπεδο υπό κανονικές συνθήκες, δηλαδή με διαιτητές, με στολές, με κόσμο. Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει τη διοργάνωση. Θέλω τέλος να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή. Εύχομαι να γίνει ένα πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς, αλλά με καλή παρέα.

Τζάμπολ στο 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ νομού Ιωαννίνων

Πρώτη αγωνιστική της Α’ φάσης

Ξεκινάει στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2017 το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ νομού Ιωαννίνων με τους αγώνες της Α’ φάσης. ΟΙ 13 νέες ομάδες του πρωταθλήματος σηκώνουν την αυλαία το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιανουαρίου 2017.

Το πρωτάθλημα, το οποίο γίνεται υπό την αιγίδα του ΤΕΙ Ηπείρου,  θα φιλοξενηθεί στα κλειστά του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Καλπακίου, του Μετσόβου και του ΠΕΑΚΙ.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, έχει ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/1/2017

Οικονομολόγοι-Όμιλος Νιτσιάκος                           20.00 Καλπάκι

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/1/2017

Terracom-Εστίαση                                                          12.00 Καλπάκι

ΑΣ Βασιλόπουλος-Επαγγελματίες Υγείας             14.00 Καλπάκι

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/1/2017

Natech-Ιατρικοί επισκέπτες                                       18.00 Καλπάκι

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/1/2017

Έμποροι-ΟΤΕ                                                                     16.00 Πανεπιστήμιο

Νέμεσις ΔΣΙ-ΙΕΚ Δέλτα                                                  18.00 Πανεπιστήμιο

Ρεπό: Ραδιοταξί

Facebook: @ioabusinessbasketball

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments