Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ήττα με 3-0 από τον Άρη για την Προοδευτική

Ήττα με 3-0 από τον Άρη για την Προοδευτική

Την ήττα με 3-0 από τον Άρη γνώρισε η Προοδευτική Περάματος στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Και τα τρία γκολ που έκριναν το παιχνίδι σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, με την Προοδευτική να δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης στην επανάληψη και να μην απειλείται καθόλου.

Ο Άρης ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι από το ξεκίνημα, με τις Θεσσαλονικείς να απειλούν στο 12′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ της Δημητρίεβιτς η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα η ίδια παίκτρια είδε και πάλι το δοκάρι να σταματάει σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, για να απαντήσει στις ευκαιρίες των “κίτρινων” η Προοδευτική με ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ της Ράπτη που εξουδετέρωσε η Γαβριηλίδου με τη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού.

Ο Άρης πήρε προβάδισμα στο 21′ με τη Δημητρίεβιτς να νικάει με δυνατό σουτ τη Συμεωνίδη, ενώ η ίδια παίκτρια έκανε το 2-0 στο 41′ με κεφαλιά “ψαράκι” έπειτα από σέντρα της Κοκοβιάδου.  Οι παίκτριες της Προοδευτικής έχασαν τη συγκέντρωσή τους, ο Άρης το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου η Κοκοβιάδου με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μένουν μακριά από τις αντίπαλες εστίες.

Διαιτησία: Αργυρός (Κεσίσογλου-Αρέστης)

ΑΡΗΣ (Ε. Κολλήγα): Γαβριηλίδου, Γεωργαντζή, Τσακλίδου, Κατηρτζίδου, Γιάννου (65′ Τσιγκελίδου), Τζόρτζεβιτς, Ματατζή (55′ Μίμη), Χαμαλίδου (75′ Τσιτσιά), Κοκοβιάδου, Χατζηνικολάου (70′ Παντελιάδου), Δημητρίεβιτς

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη (72′ Οικονομίδη), Γιωτίτσα, Αρσένη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Κούκα (50′ Μήτα), Μιχαηλίδου (46′ Σκούρου), Πελεκούδα, Ράπτη (54′ Τσιούρη), Ντόκου, Μπάσκα

Κοζανίτης: “Η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία”

Ικανοποιημένος παρά την  ήττα από τον Άρη και βέβαιος ότι η ομάδα του θα καταφέρει τελικά να πετύχει το στόχο της παραμονής, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο νέος προπονητής της Προοδευτικής, Αντώνης Κοζανίτης.

“Σήμερα πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι με βάση τα όσα είδα σήμερα από τις παίκτριες  μου, η ομάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή της. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είδα τις παίκτριες μου να αφομοιώνουν πράγματα που κάναμε στην προπόνηση και αυτό με κάνει  πολύ αισιόδοξο για τη συνέχεια. Θα χρειαστεί να εντατικοποιήσουμε τη δουλειά στις προπονήσεις το επόμενο διάστημα και εφόσον δείξουμε την κατάλληλη προσήλωση στην τακτική αλλά και μεγαλύτερη πειθαρχεία στο γήπεδο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Κολληγά:  “Μαχητική ομάδα η Προοδευτική”

Την ικανοποίησή της για τη νίκη της ομάδας της επί της Προοδευτικής Περάματος  εξέφρασε η προπονήτρια του Άρη, Ελευθερία Κολληγά, η οποία εξήρε τη μαχητικότητα των φιλοξενούμενων. “Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη  και την εμφάνισή μας. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ μαχητική ομάδα που ήταν πολύ καλύτερη από το μεταξύ μας ματς του πρώτου γύρου και ειλικρινά θα είναι άδικο στο τέλος αν δεν καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία”.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments